vrijdag 20 juni 2014

Quoins Muntkettingen ♡


Ik ben al heel lang fan van muntkettingen. Ze zien er gewoon heel stijlvol en mooi uit. Bij gewone kettingen heb je soms dat je een bepaald iets niet zo mooi vind, maar met muntkettingen kun je alles naar eigen wens samenstellen. Dat je alles zelf kunt samenstellen vind ik het allerleukste aan muntkettingen. Je hebt allemaal verschillende kettingen, hangers en munten. Zo vind je altijd wel iets wat je leuk vind. Van de groothandel van Quoins mocht ik een pakketje ontvangen met een ketting, een paar hangers en een aantal munten. Super leuk! Ik had al een muntketting, maar deze is niet van Quoins, maar van de Lucardi. Deze is ook heel mooi, maar die van Quoins zijn veel mooier en de kwaliteit is gewoon beter en dat merk je! Vandaag ga ik alles laten zien wat ik heb gekregen.
Benieuwd wat er allemaal in het pakketje zat? Kijk dan snel verder! 

Toen ik het pakketje opende zag ik een hele mooie witte, glanzende doos met muntkettingen en 'Quoins' erop. Echt een prachtige doos om je munten in te bewaren! In de doos zit een soort grijs opbergsysteem waarin je al je munten, hangers en kettingen in kunt opbergen. Super handig, want zo raak je alles ook minder snel kwijt en ze gaan niet kapot. 


Ik heb verschillende maten hangers en munten gekregen. Er zat een kleine hanger in de doos met drie munten die daarin kunnen. Daarnaast zat er ook nog een wat grotere hanger met twee munten in. De grootste hanger heeft allemaal mooie steentjes erop. Heel leuk! Bij de grote hanger zitten drie munten. Ook zat er een rosé gouden ketting in. Yeah, ik ben dol op rosé goud! Zoo pretty! 


Dit is de kleinste houder met de bijbehorende munten. Het is een simpele, rosé gouden houder die dichtgaat door een klein magneetje en je doet hem heel makkelijk open. Er zit een groen met gele munt bij waar rode bloemen opstaan. Meestal houd ik niet zo van dit soort bloemen, maar in combinatie met andere munten vind ik hem wel heel vrolijk! Daarnaast heb ik nog een munt met een soort slangenprint in een taupe, bruine kleur. Deze past bij bijna elke outfit. Er zat ook nog een zilveren munt in met een soort streepjes in verschillende richtingen. Ook weer een munt die je goed kunt combineren.De iets grotere hanger is ook rosé goud, maar deze gaat wel anders open dan de kleinste hanger. Ik kan niet uitleggen hoe hij precies opengaat, maar hier blijven de rondjes wel heel (in tegenstelling tot de andere). Hierbij zaten twee munten. Één rozé gouden munt met allemaal prachtige diamantjes. Zo'n munt zou ik combineren met simpele kleding. Het maakt je outfit gelijk wat levender! Er zat ook een hele bijzondere munt bij die doorzichtig is. Nou ja, bijna doorzichtig dan. Het heeft een soort steenpatroon, maar dit kun je niet goed zien op de foto. Ik vond hem eerst maar raar, maar eigenlijk is hij super leuk. Ik heb deze munt nu al heel vaak gedragen. 


De grote muntenhouder heeft iets bijzonders. Namelijk allemaal kleine diamantjes! Hoe leuk! Bij de grote houder zitten drie munten. Een is zilver en heeft een soort gouden cirkels erop. In het midden van het kleinste rondje zit een diamantje. Heel leuk. Een andere munt lijkt heel erg op een steen. Het heeft een beetje een wit, parelmoer kleurtje. Er zitten ook nog kleine glittertjes op. Ik vind hem heel bijzonder! Mijn favoriete munt is denk ik toch wel de munt met de mozaïek steentjes. Zo ontzettend mooi is deze! Op dit moment draag ik hem en ik ben er echt verliefd op. Je zult het niet zo snel zeggen, maar hij past bij heel veel dingen.   


Je kunt de munten op verschillende manieren dragen. Je kunt bijvoorbeeld drie munten aan een ketting hangen, maar je kunt er ook eentje dragen. Het is helemaal aan jou! Ik vind drie een beetje too much, maar een of twee munten zijn prima te doen. Je kunt de munten ook heel makkelijk verwisselen. 


Ik ben echt heel erg blij met deze ketting, munthouders en muntkettingen van Quoins. Ze zijn van goede kwaliteit en dat merk je ook, want de ketting verkleurt niet en de munten en munthouders gaan ook niet snel kapot. Ze zijn ook allemaal gemaakt van goed materiaal en niet van plastic ofzo. Ik weet de prijzen niet precies, maar als je het wilt weten kun je op www.all-q.nl kijken. Hier staan alle prijzen! :)

Wat vinden jullie van de munten? 

4 opmerkingen: