maandag 12 mei 2014

Review: Essence Twinkling Stars Special Effect Topper - #21 Get The Party Started


Zoals jullie misschien wel weten hou ik heel veel van glitters. En dan bedoel ik vooral glitter top coats, want die kunnen je nail art altijd helemaal afmaken! Ik had laatst een winactie gewonnen en één van dingen die ik had gewonnen was dit super mooie glitter nagellakje met flakies: 21 get the party started van essence. Essence geeft de nagellakjes altijd zulke leuke namen. Vind ik leuk! Ik wist eerst niet zo goed wat ik van dit lakje moest denken, want er zitten allemaal verschillende kleuren flakies in waarvan de combinatie heel bijzonder is. Zo zitten er zilveren, lichtroze en paarse flakies in en gouden glitters. Het is wel een erg mooie combinatie, heel chique ook door de zilveren en gouden flakies. 
Benieuwd naar dit lakje? Lees dan snel verder! 

De verpakking is net zoals alle andere special effect toppers van Essence. De dop is spiegelend en dit vind ik persoonlijk niet heel mooi, want je ziet er al snel vlekken en vingerafdrukken op. Ook het stickertje met 'twinkling stars' ziet er niet heel mooi uit, maar de roze en paarse letters passen dan wel bij de nagellak. 


Hier zie je goed de glitters die het lakje bevat. Ik vind de kleurencombinatie heel origineel en erg mooi! Het kwastje vind ik alleen een beetje te dun en ik hoop dat essence de special effect toppers ook een breder kwastje gaat geven, net als bij de colour & go lakjes!


Tijd voor de swatches! Hier draag ik één laagje van get the party started op een nude lakje van essence. Hier kun je de review lezen van deze nagellak. Ik had eigenlijk verwacht dat er weinig glitters op mijn nagels zouden komen, maar dit valt heel erg mee! Er zitten genoeg glitters op mijn nagels zonder er veel moeite voor te doen. Je moet de glitters wel een beetje verdelen, maar het is niet zo dat er steeds te weinig glitters op je nagels komen. Deze combinatie vind ik trouwens echt prachtig!


De nagellak droogde bij mij niet super snel, maar ook niet langzaam. Je moest wel een aantal minuten wachten voordat hij droog was, maar dit viel wel mee. Hij bleef er bij mij ongeveer 3 dagen opzitten. Ik vind het een hele mooie topcoat met een leuke kleurencombinatie. Je ziet wel vooral de champagne roze en paarse glitters. Ik had het wel leuk gevonden als de zilveren en gouden glitters ook wat opvallender zouden zijn. Voor deze review heb ik hem over een nude lakje aangebracht, maar over paarse of roze kleuren zou hij ook erg mooi staan. Voor op de teennagels zou dit ook een leuke top coat zijn.
Get the party started is te koop voor €1,89 bij de Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze top coat? 


5 opmerkingen:

 1. Ah dit vind ik nou echt een vrolijke, zomerse topcoat! Mooi met al die glitters, love it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lakje
  Ik had graag wat meer glitters gehad wel

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nagellak, heel feestelijk!

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen