dinsdag 13 mei 2014

Update Cash4Girls! #2


Al meer dan een jaar geleden plaatste ik een update over Cash4Girls, een spaarprogramma voor vrouwen. Ik ben al bijna twee jaar aangemeld bij deze site en ik ben zeer tevreden! Eerst had ik zoiets van: 'hoe kun je nou gratis geld verdienen op internet?' Dit kan wel degelijk! Cash4Girls is een site waar je geld kunt verdienen en sparen. Als je tien euro hebt gespaard kun je dit op je rekening laten storten. Het is super betrouwbaar en ik heb al heel veel geld gespaard. Verder in deze update kun je lezen hoe je geld kunt verdienen en hoeveel ik heb verdiend. Ook heeft Cash4Girls iets nieuws bedacht zodat je nog meer kunt verdienen. Als je wilt weten wat Cash4Girls precies is, moet je even hier klikken. Dit is geen gesponsord artikel.
Benieuwd naar Cash4Girls en mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen. Ik heb het meeste geld verdiend met het lezen van e-mails, maar je kunt ook facebook pagina's liken, op banners klikken en de jackpot winnen! Elke dag word er iemand gekozen die de jackpot kan claimen. Als de jackpot niet is geclaimd komt er de volgende dag €1,00 bij. Als iemand de jackpot wel claimt start de jackpot de volgende dag weer met €5,00. Ik ben nog nooit gekozen. Als je tien euro gespaard hebt kun je een uitbetaling aanvragen. Tien euro sparen duurt wel lang als je alleen e-mails leest, want hiervoor krijg je per e-mail maar 1 cent. Als je meedoet aan acties (enquêtes en dat soort dingen) verdien je wel meer.


Ook leuk om te weten: voor elk lid dat jij aanbrengt verdien je €2,50. Het lid moet dan wel €0,50 sparen voordat jij €2,50 krijgt. Hieronder kun je zien hoeveel geld ik waarmee heb verdient. Zoals je ziet heb ik best veel verdient met het aanbrengen van nieuwe leden en met het lezen van e-mails. Ik heb in totaal €33,985 gespaard en daarvan heb ik €30,00 laten storten op mijn rekening.

Cash4Girls heeft nu ook iets nieuws bedacht zodat je de kans krijgt om nog meer te verdienen. Dit is de account score. Als je meedoet aan acties, zoals enquêtes invullen, gaat je accountscore omhoog en dan kun je bijvoorbeeld niet 1 cent per e-mail ontvangen, maar 2 cent. Hoe actiever je bent, hoe meer je kunt verdienen! Mijn accountscore is niet zo hoog (5,4), maar ik wil gewoon niet met veel acties meedoen. Hieronder kun je lezen hoe de accountscore precies werkt en hoe je het kunt verbeteren. 


Je kunt je aanmelden bij Cash4Girls als je 13 jaar of ouder bent. Als je ouder dan 18 jaar bent ben je automatisch lid van Cash4Ladies. Dit is eigenlijk gewoon hetzelfde als Cash4Girls. Als je je nu aanmeldt krijg je €5,00 gratis bij LookX. Via deze link kun jij je aanmelden (of via de banner in de sidebar van mijn blog): https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=32461

Geld verdienen voor meiden

Ik ben in ieder heel blij met Cash4Girls. Je denkt waarschijnlijk: '1 cent per e-mail? Dan kun je toch nooit aan die tien euro komen?'. Dat kan dus wel degelijk! Het heeft alleen tijd nodig. Als je nog vragen hebt kun je een reactie achterlaten in de comments :).

Gaan jullie je aanmelden bij Cash4Girls (of Cash4Ladies)? 


4 opmerkingen:

 1. Heey,
  Even een tip: er staat ik ben in ieder heel blijf. Ik denk dat dit niet klopt? ;) Ik ga trouwens zeker een keer kijken bij cash4girls! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sta ook ingeschreven bij Cash4girls, het is gemakkelijk geld verdienen, dus dat kost nou eenmaal tijd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, doe jij ook niet mee aan de acties omdat deze welleens nep kunnen zijn? Ik ben ook een beetje bang om mee te gaan doen met de acties en equetes. Misschien kan je me hier wat meer over vertellen? :)

  BeantwoordenVerwijderen