zaterdag 31 mei 2014

Persbericht: Limited Edition “Carnival of Colours” by CATRICE

Fascinerend Brazilië. Unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde voor het leven. Het enthousiasme voor samba, carnaval en voetbal is aanstekelijk. Het wereldkampioenschap van dit jaar wordt een kleurrijke show! Het inspirerende gastland opent zijn poorten wanneer de hele wereld deze zomer naar Brazilië kijkt. Internationale ontwerpers houden van de levenslust van Brazilië en raken geïnspireerd van de Suikerbroodberg, Copacabana en de kleurrijke patronen. De bijpassende Limited Edition “Carnival of Colours” by CATRICE zal de harten van alle Brazilië fans sneller doen kloppen van half juni t/m juli 2014. De diversiteit van de Amazone komt tot uiting in het uitgebreide aanbod van felle kleuren: aquablauw, paars, grasgroen, alarmrood, oranje en zonnig geel. Hoogtepunten zijn de oogschaduwen met drie kleuren, de lichte getinte lipgloss in een compact design en de beauty bag, met smaakvolle artistieke ananassen - de trendmotieven van deze Limited Edition. Braziliaanse Lifestyle – by CATRICE.

Carnival of Colours by CATRICE – Baked Trio Eyeshadow
Wapperende vlag. Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig - breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack.

Consumentenadviesprijs: € 3,89


Carnival of Colours by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen
Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken! Verkrijgbaar in C01 Black For Gold.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Colour Lip Gloss 
Eu te amo; ik hou van jou! Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom. Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer  
Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart - alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


Carnival of Colours by CATRICE – Beauty Bag 
Club Tropicana. Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een verrukkelijke blikvanger!

Consumentenadviesprijs: € 3,59


“Carnival of Colours” by CATRICE is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten