woensdag 28 mei 2014

Persbericht: essence trend edition “hup holland hup!”


Gooooooaaaaal! Eindelijk is het zover - het wereldkampioenschap voetbal komt eraan en alle ogen zijn gericht op Brazilië! In juni 2014 brengt essence iedereen in de juiste voetbalstemming met de nieuwe trend edition “hup holland hup!”. Of je nu gaat kijken op een stadsplein met stadionsfeer, een BBQ-tuinfeest houdt of met een gezellig groepje thuis voor de buis de wedstrijden volgt, essence zorgt voor de perfecte uitrusting! De producten zijn niet alleen cool, superpraktisch en een gegarandeerde hit, ze passen perfect bij het Hollandse voetbaltenue van ‘onze jongens’. Let’s kick it… met essence!

essence hup holland hup! – lashes
WK wimpers! Deze papieren kunstwimpers zijn een unieke beautyaccessoire voor alle voetbalfans! Alle ogen zijn gericht op Oranje!  Verkrijgbaar in 01 Blik op Het Doel!.

Consumentenadviesprijs: € 2,39


essence hup holland hup! – fan pen 
Fan must-have! De fan pen hoort in elk make-up tasje voor iedere wedstrijd waarin Nederland speelt. Teken de Nederlandse vlag eenvoudig en precies op je gezicht en lichaam - en deel de vlag met al je voetbalvrienden! Laat het voetbalfeestje maar beginnen! Verkrijgbaar in 01 oranje boven!.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence hup holland hup! – nail polish
Team manicure! De langhoudende nagellakjes in rood, wit en blauw brengen je alvast in de stemming voor het aankomende WK. Of ze nu apart of gecombineerd worden aangebracht, een Holland-look is zo gemaakt! Verkrijgbaar in 01 topscorers, 02 hattrick! and 03 wilhelmus van nassouwe.

Consumentenadviesprijs: € 1,69


essence hup holland hup! – body tattoos 
Voetbalkoorts! Met deze body tattoos in verschillende rood-wit-blauw dessins zal niemand meer twijfelen aan je Hollandse hart! Kies een patroon, druk de voorkant tegen de huid, maak vochtig met water en de WK party tattoo is klaar! Eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in 01 viva hollandia.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence hup holland hup! – stickers
Fluit voor creatieve looks! Maak van nagels en lichaam atletische blikvangers met deze fan stickers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat. Zo geniet je twee keer zo lang van het voetbalfeestje! Verkrijgbaar in 01 op de stip.

Consumentenadviesprijs: € 1,39


essence hup holland hup! – handgel
Hands! Hands! Deze handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep en geeft ze tegelijkertijd een heerlijke geur! Hele kleine rood-wit-blauwe deeltjes in de textuur zorgen voor een echt Holland-gevoel. Let’s go… Tijd om te scoren! Verkrijgbaar in 01 hands!.

Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence hup holland hup! – armband 
Stijlvol de wedstrijd in! Deze armband maakt elke fan-outfit compleet en zal de aandacht trekken tijdens de wave! Verkrijgbaar in 01 langs de lijn.

Consumentenadviesprijs: € 1,59


essence hup holland hup! – world champion hair tie
Balletje trappen! Met dit haarelastiekje kun je ongeremd juichen wanneer Holland heeft gescoord. Het elastiekje is volledig in de stijl van de Nederlandse vlag en houdt het haar perfect op zijn plaats. Verkrijgbaar in  01 girl of the match.

Consumentenadviesprijs: € 1,59


essence hup holland hup! – clip
Hollandse haarclip! De trendy, multifunctionele haarclips kun je vastmaken aan je haar, outfit of tas - overal waar een beetje extra fan-aandacht nodig is komen ze handig van pas! Verkrijgbaar in 01 olé olé olé olééé.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence “hup holland hup” is verkrijgbaar in juni 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten