dinsdag 27 mei 2014

Inspiratie: Daisies (Madeliefjes) ♡


Overal waar je kijkt zie je bloemetjes. En meestal zie je dan madeliefjes. Je ziet ze niet alleen in grasvelden, maar ook op shirts, shorts, bikini's, schoenen in het haar en in winkels. Ik heb ze al gespot bij de Primark en bij de Forever 21, maar waarschijnlijk hebben veel meer winkels madeliefjes printjes. Het is wel duidelijk dat het bijna zomer is en dat madeliefjes een trend zijn! Zelf vind ik bloemetjes op je kleding heel leuk, maar het moet niet too much worden. Ik vind het altijd leuker om bijvoorbeeld bloemetjes in je haar te doen, maar de trend van de madeliefjes vind ik wel erg gaaf. Er komt later deze week ook nog een nail art online van madeliefjes! Vandaag ga ik alvast wat inspiratie laten zien.
Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder! Als eerst deze prachtige bh of crop top. Wat denken jullie dat het is? Ik denk eerder dat het een crop top is, want het zou zonde zijn om hem te bedekken onder je kleding. Ik vind hem zooo mooi! Echt prachtig! Hij zou echt geweldig staan op een spijker shortje met witte all stars eronder.

 

Dit topje vind ik ook erg gaaf. Het is een zwarte crop top met grote madeliefjes erop. Deze is ook perfect voor de zomer met een kort broekje eronder. Heel gaaf! 


Een flower crown! Ik vind ze er altijd heel ibiza achtig uitzien, maar dat is juist leuk. Ik ging vroeger altijd kransjes maken van madeliefjes, maar na een paar uur waren ze al dood. Ik denk dat ik zelf een haarbandje ga maken van neppe madeliefjes. Iemand een idee waar je losse madeliefjes kunt kopen? 


Je hoeft madeliefjes niet perse in een krans te dragen, maar je kunt ze ook gewoon in een vlecht stoppen, of op een knot. Het staat erg leuk! 


Deze crop top lijkt heel erg op de vorige, maar deze heeft meer madeliefjes en de mouwen zijn lang. Deze is wat meer voor als het wat kouder is.


Het is ook leuk om madeliefjes op je nagels te maken. Ik heb ook een nail art gemaakt met madeliefjes, maar deze is niet hetzelfde als deze. Je zult de nail art snel zien op mijn blog!


 De bikini met madeliefjes is ook erg leuk. Ik weet zeker dat zo'n bikini weinig mensen hebben! Alleen heb ik geen idee waar je hem kunt kopen...


Als je een rommelige knot draagt is het ook mooi om een haarband met madeliefjes eromheen te doen. Dit meisje heeft hele grot madeliefjes, maar je kunt natuurlijk ook kleinere doen.


Deze combinatie is echt perfect. Het losse broekje met madeliefjes, de kanten crop top en het oversized vest zijn geweldig. Het broekje kun je ook met een heel simpel shirtje dragen. Iemand een idee waar je dit shortje kunt kopen? 

 

Hoe leuk is dit: vans met madeliefjes. Ik zou deze vans niet zo snel kopen. maar  ze zijn wel erg schattig. Je kunt ze ook niet met veel dingen combineren, maar dat maakt niet dat ze niet leuk zijn. 

Je kunt natuurlijk ook gewoon een spijker shortje met madeliefjes dragen. Misschien kun je hem zelfs wel zelf maken! Met een oud shortje en textielverf kom je al een heel eind. Of je koopt er gewoon een in de winkel :).

Wat vinden jullie van de madeliefjes trend? 

4 opmerkingen:

 1. Leuke inspiratie, ik vind madeliefjes altijd leuk om te fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke inspiratie! Ik ben dol op madeliefjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie, madeliefjes zijn super leuk en ook wel een beetje fotogeniek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items! Ik ben van plan om nog wat kledingstukken met madeliefjes te kopen. ik heb er nog niks mee!

  BeantwoordenVerwijderen