zaterdag 3 mei 2014

De Curly Girl Methode Update 3


Dit is alweer de derde update van de curly girl methode (conditioner only wassen)! Lees hier update één en hier update twee. Wil je weten wat de curly girl methode is? Hier kun je alles lezen. Ik heb mijn haren nu vijf keer met deze methode gewassen en morgen of overmorgen ga ik het voor de zesde keer wassen. In deze update kun je dus mijn ervaring lezen met deze methode na vijf en zes keer wassen. Ik was mijn haar één keer per week met deze methode, maar dit verschilt per persoon. Als je haar sneller vet wordt kun je het ook twee keer per week wassen, maar mijn haar wordt niet zo snel vet.
Benieuwd hoe mijn haar er na de vijfde en zesde keer wassen uitziet? Lees dan snel verder!

Vijfde keer wassen
De vijfde keer wassen was op eerste paasdag! Die middag ging ik naar mijn opa en oma voor een brunch en toen moest ik met los haar fietsen. Ik had net mijn haren gewassen en de gel was opgedroogd. Een mooie test om te kijken of mijn haar niet ging pluizen, want mijn haar gaat áltijd pluizen op de fiets. Toen ik bij mijn opa en oma was aangekomen was mijn haar helemaal niet pluizig, super! Ik moest ook nog terug naar huis fietsen en thuis aangekomen was mijn haar nog steeds niet pluizig. Misschien wel iets meer, maar dat is logisch. Deze foto is gemaakt toen ik weer thuis was. Ik vind het resultaat best mooi! Zeker als je je bedenkt dat dit na twee keer fietsen is, ghehe. 


Zesde keer wassen
Ik had mijn haar gewassen en een uur later ging ik naar de stad, maar toen waren mijn haren nog niet helemaal droog. Dus toen heb ik maar gewoon een knot ingedaan. Nu kunnen jullie niet echt het resultaat zien, maar ik heb toch even een foto gemaakt van hoe mijn haar eruitziet wanneer de gel nog niet helemaal is opgedroogd. Ik slaap nu ook op een satijnen kussen. Hierdoor breekt je haar minder en gaat je haar minder pluizen. Ideaal! Ik heb dit kussen zelf gemaakt en misschien ga ik er nog wel een artikeltje van maken. Vinden jullie dat leuk?


Dit weekend ga ik mijn haar voor de zevende keer wassen en volgend weekend voor de achtste keer. Over ongeveer 2 weken kunnen jullie weer een update verwachten!

Wat vinden jullie van het resultaat tot nu toe?

3 opmerkingen: