vrijdag 2 mei 2014

Nail art: Blue and purple waves


Van 2B Cosmetics mocht ik een aantal nieuwe nail art stripers en een nagellakje ontvangen om een nail art mee te maken. Het nagellakje is heel heel mooi, zomers blauw kleurtje en de nail art stripers zijn kobalt blauw, lichtblauw en paars. Allemaal erg mooie kleuren waar je veel verschillende nail arts mee kunt maken! Ik heb een nail art gemaakt met een soort slingers en golfjes die heel makkelijk is om te maken en er ook heel leuk uit ziet. Vandaar ook de naam: blue and purple waves. Alle producten die ik voor deze nail art heb gebruikt zijn van 2B, behalve de base coat en de top coat. 
Benieuwd hoe ik deze nail art heb gemaakt? Lees dan snel verder! 

Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Nagellak 515 Pastel Copacabana
* Striper 16 Royal Blue
* Striper 15 Sky Blue
* Striper 11 Violet
* Blauwe glitter top coat


Hoe maak je het? 

1. Breng eerst een base coat aan en lak je nagels daarna met Copacabana. Ik heb twee laagjes aangebracht, want dan is de kleur net wat mooier!


2. Met de striper Royal Blue maak je kronkelige sliertjes aan de bovenkant van je nagels. Begin aan het einde van de slinger en maak dan een sliertje tot aan de top van je nagels. 


3. Nu maak je ook een aantal sliertjes met de paarse striper. Van de paarse striper heb ik wel wat minder sliertjes gemaakt. 


4. Met de lichtblauwe striper zet je nog een aantal sliertjes op je nagels. Dit mag een beetje over de andere sliertjes heengaan. Als laatste breng je een glitter top coat aan. Ik heb een blauwe gedaan, omdat ik dat wel bij de nail art vond passen, maar je kunt ook gewoon zilver doen. 


Met deze nail art stripers kun je natuurlijk veel meer creaties maken dan alleen dit. Zo kun je ook gewoon simpele streepjes zetten, of stipjes. Het is maar net wat jij leuk vindt! Neem ook even een kijkje op de website van 2B en de Facebookpagina

Wat vinden jullie van de nail art? 

9 opmerkingen: