vrijdag 9 mei 2014

Review: 2B Cosmetics Lipstick - #28 Indian Summer


Van 2B Cosmetics mocht ik een aantal producten uit het nieuwe assortiment ontvangen. Je kon al een nail art zien dit ik had gemaakt met de nieuwe nail art stripers. Klik hier om deze nail art te bekijken. Ik ga al deze make-upjes testen en vandaag komt de eerste review online van deze mooie lipstick: 28 Indian Summer. Het is een oranje lipstick zonder glitter of shimmer. Gewoon een creamy lipstick zonder allerlei tierelantijntjes. Hier houd ik van! De kleur is misschien niet helemaal mijn ding, want oranje zou ik zelf niet zo snel dragen, maar voor speciale gelegenheden zou het wel een uitkomst kunnen zijn. Als je wel van oranje houdt zou dit weleens een mooie lipstick kunnen zijn voor jou! 
Benieuwd naar de lipstick? Lees dan snel verder! 

De verpakking vind ik erg leuk en origineel. Je ziet niet zo snel lipsticks die een matte, zilveren verpakking hebben met een knalroze dop. Op de roze dop staat met zilveren letters '2B'. Ik vind zilver en roze een hele mooie combinatie (mijn kamer is ook zilver en roze, ghehe), maar het is misschien niet heel toepasselijk voor een oranje lippenstift. 


Wauw, wat ben ik toch weer goed met lipsticks openmaken... Ik heb iets met lipsticks waardoor ik altijd het puntje van de lipstick raak. Niet zo'n goede gewoonte, maar ja. Op de foto zie je ook het 'hapje' uit de lipstick. Hier kun je ook goed zien hoe de lipstick eruitziet in het zonlicht. Het is bijna niet feloranje.Hier heb ik hem geswatcht op mijn pols. Dit is het resultaat na twee veegjes met de lipstick. Ik vind de pigmentatie echt heel erg goed! Hij smeert ook heel fijn uit, bijna als boter. Super fijn! 


Hier heb ik de lipstick op mijn lippen. Hij brengt heel fijn aan en voelt super zacht aan op de lippen. Bijna als een balsem. Dit vind ik echt een groot pluspunt! Hij geeft ook een mooi glansje en gaat niet in de lijntjes zitten. Ook op mijn lippen is de pigmentatie echt geweldig. De kleur staat mij alleen niet zo goed.


Ik ben heel erg tevreden over de lippenstift. Hij is super goed gepigmenteerd, brengt fijn aan, voelt zacht aan op de lippen en geeft een mooi glansje. Hij bleef ook redelijk lang zitten.
De kleur is ook erg mooi, maar het is niet echt een kleur voor mij. Oranje staat mij gewoon niet goed. Ik bewaar heb gewoon voor Koningsdag of voor iets anders! Er zijn nog veel meer kleuren lipsticks van 2B Cosmetics dus dan weet ik in ieder geval dat deze lipsticks erg goed zijn.
De lipsticks van 2B Cosmetics zijn voor €4,95 te koop. In BelgiĆ« verkopen verschillende winkels 2B Cosmetics, maar in Nederland niet. Op www.makeuptouch.eu kun je wel 2B make-up kopen. Kijk ook even op de Facebookpagina van 2B.

Wat vinden jullie van deze lipstick? 


4 opmerkingen: