maandag 21 april 2014

Review: Monell Milan Lipstick - #306 Marrone


Jullie konden al een review lezen van de lipgloss, de nagellak en het oogpotlood van Fogan Cosmetics. Ik heb een aantal producten mogen ontvangen van TopOfTheShelf en vandaag ga ik de lipstick van Monell Milan voor jullie reviewen: 306 Marrone. Ik had zelf nog nooit van het merk gehoord, maar het klinkt wel erg chique, vinden jullie ook niet? Het is een heel aparte lipstick. Geen gewone, standaard roze kleur, maar een soort bruin/rode kleur met kleine gouden glittertjes. Erg bijzonder. Zelf zou ik nooit voor deze kleur hebben gekozen, maar dat wilt nog niet zeggen dat het geen mooie kleur is. 
Benieuwd naar deze lipstick van Monell Milan? Lees dan snel verder!

De verpakking van de lipstick vind ik in één woord: prachtig! Ik houd normaal niet zo van gouden verpakkingen, maar als het mat goud is wel. Dit ziet er namelijk altijd veel professioneler en mooier uit. Ik vind dat het echt op een luxe lipstick lijkt als ik het zo zou zien. Op de dop staan ook de letters M en N die een iets lichtere kleur hebben. Ook is de lipstick aan de boven -en onderkant wat breder. Leuk detail.


Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn pols. Hier kun je goed de kleur zien met glitters. Ik moet zeggen dat hij wel heel goed gepigmenteerd is. Hij smeert alleen niet heel lekker uit. Je moet wel een beetje druk zetten, als je begrijpt wat ik bedoel. 


Het smeren gaat niet heel gemakkelijk. Het is een vrij harde lipstick en niet eentje die heel gemakkelijk over je lippen glijd. Ik weet niet zo goed hoe ik het anders moet uitleggen. De dekking vind ik wel heel goed, want je hoeft maar een keer met de lipstick over je lippen te gaan. De lipstick voelt wel een beetje droog aan op de lippen, maar op zich valt dit wel mee.


De kleur is niet echt iets wat je overdag zou dragen, maar voor een feestje of carnaval zou het wel een leuke kleur zijn. Dit komt denk ik toch wel omdat het een beetje een bruine, oranje kleur is met een gouden glans. De lipstick blijft wel lang zitten. Dat is dan weer een pluspunt! Zeker als je niet elke keer je lipstick wilt bijwerken.
Marrone is te koop voor maar €0,99 bij TopOfTheShelf. Ben je van plan iets te bestellen in de webshop? Gebruik dan deze kortingscode voor een korting van €2,50 op het totaalbedrag: piinkdiscount. (bij een minimale bestelwaarde van €12,50)

Wat vinden jullie van deze lipstick? 


7 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel een mooie kleur! En lekker betaalbaar! Ik ga meteen even kijken of ik iets kan doen met de kortingscode! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een aparte kleur, maar wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ziet er super uit! wat een leuk kleurtje, rosé goud- achtig. Leuke blog heb je trouwens, ik ben je meteen even gaan volgen x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de kleur wel heel mooi en apart, maar ik denk niet dat het een kleur is die ik zelf snel zou dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De kleur is niet helemaal mijn ding, maar het pigment is verder wel erg goed. &Wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het wel een mooie kleur, ik had eerst ook mijn bedenkingen toen ik hem in mijn handen had, maar uiteindelijk staat hij mij wel heel goed :)

    Liefs,
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hmm, goed gepigmenteerd maar de kleur is meer wat voor carnaval inderdaad

    BeantwoordenVerwijderen