zaterdag 19 april 2014

Nail Art: Easter Bunny!


Het is bijna Pasen! Om precies te zijn: morgen al. Ik vind Pasen altijd heel erg leuk, want je ziet overal gezellige pastelkleurtjes, paaseieren en andere leuke dingen. En het leukste aan Pasen is natuurlijk een ontbijt of brunch. Tenminste, dat vind ik dan :). Oh, en we moeten de lekkere chocolade paaseitjes niet vergeten, want die zijn ook erg lekker. Bij Pasen hoort natuurlijk ook een speciale nail art en daarom ga ik vandaag laten zien hoe je deze leuke nail art met een paaseieren motief en konijntje kunt maken. Misschien een beetje laat, maar je kunt hem vandaag en morgen nog maken! Vorig jaar had ik ook een nail art gemaakt met Pasen, maar dan met kuikentjes
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder! 

Wat heb je nodig? 
* Huidkleurige lak (die van mij is een beetje peachy)
* Lichtroze lak
* Witte lak of striper
* Zwarte striper
* Top coat
* Dotting tool
* Dun kwastje

Hoe maak je het? 
1. Breng eerst een base coat en lak je nagels daarna met een huidkleurige lak. Ik gebruik hiervoor 167 Candy love van Essence. Hier komt nog een review over!


2. Maak met de dotting tool en de witte lak een groot rondje aan de bovenkant van je nagels. Je kunt die ook gewoon doen met het kwastje van een witte lak, het is maar net wat jij fijn vindt. Dit moet het gezicht van het konijntje worden.


3. Met de witte lak en de dotting tool maak je nu de oortjes van het konijntje. Begin aan de bovenkant van de oren en trek dan rustig een streep naar beneden. 


4. Op de overige nagels maken we een soort 'paaseieren' motiefjes. Eerst maak je met een dun kwastje en een witte lak een zigzag op je nagels. 


5. Met een witte lak en een dun kwastje maak je tussen de twee zigzaggen een streep. Bij de nagelriemen en de tips van je nagels maak je stippen met de dotting tool. Het lijkt wel een beetje op aztec! 


6. Met de zwarte striper maak je twee kleine streepjes op het gezicht van het konijntje. Dit zijn de ogen. Maak ook een neusje door een 'v' vorm te maken. 


7. Met de zwarte striper maak je nu twee dunne streepjes naast het neusje, de snorharen! Met de lichtroze lak en een dottingtool maak je de oren een beetje roze van binnen. Als laatste breng je een top coat aan en dan is je nail art klaar.


Je kunt natuurlijk ook variƫren op deze nail art. Zo kun je bijvoorbeeld een andere nagellak gebruiken als basis of verschillende kleuren. Alles is mogelijk! Ik wens iedereen een fijn Pasen!

Wat vinden jullie van deze nail art? 

8 opmerkingen: