woensdag 9 april 2014

Review: Fogan Cosmetics Nail polish - #01


Vandaag ga ik uit het pakketje van Top Of The Shelf deze nagellak van Fogan Cosmetics reviewen. Vorige keer konden jullie de lipgloss van fogan zien. Dit lakje heeft alleen het nummer 01, maar geen naam. Dat is wel jammer. Het is wel een heel mooi blauw metallic lakje. Het lijkt ook wel op een denim kleur. Leuk voor in de zomer op je teennagels! Ik heb thuis al een blauw metallic lakje, maar deze is lichter dan dit lakje. Een nieuwe aanwinst dus! Ik heb trouwens nog nooit een nagellakje van Fogan gehad, dus dit is de eerste keer dat ik 'kennis maak' met deze nagellak. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat! 
Benieuwd wat ik van deze nagellak vind? Kijk dan snel verder!

De verpakking van de nagellak is niet zo bijzonder. Het is een vierkant potje met witte letters. De witte letters staan erg mooi bij de blauwe kleur. De dop is vrij lang en heeft een glanzende gouden kleur. Ik ben zelf niet zo fan van glanzend goud. Dit ziet er altijd heel goedkoop uit, maar dat is het lakje natuurlijk ook en het is beter dan zilver. Het kwastje is vrij simpel en ik zie ook geen uitstekende haartjes. Niet verkeerd! Ik ben eerlijk gezegd wel fan van brede kwastjes, maar dit is per persoon verschillend. 

En waar ik al bang voor was gebeurde. De substantie van de nagellak is heel waterig en hierdoor brengt het ook niet fijn aan. Het loopt heel snel af naar de nagelriemen. Met één laagje dekt hij nog helemaal niet goed. Op naar het tweede laagje.


Met twee laagjes dekt hij al beter, maar nog steeds niet helemaal optimaal. Je kunt nog steeds mijn nagels erdoorheen zien. 


Na drie laagjes dekt hij eindelijk, maar je ziet nog steeds wel stukjes van mijn nagels er doorheen. Na drie laagjes ben ik maar gestopt met lakken, want anders zouden er veel te veel laagjes zijn. De kleur is wel heel mooi, maar de dekking is echt niet goed. Het had zo'n mooi lakje kunnen zijn!


Over de droogtijd ben ik ook niet echt te spreken. Na drie laagjes droogt een nagellak sowieso wat minder snel, maar deze lak heeft wel heel lang nodig om te drogen en daar heb ik het geduld niet voor. Er kwamen allemaal deukjes in en toen heb ik hem er maar af gehaald. Over de houdbaarheid kan ik dus ook niet veel vertellen. Het is niet anders. Ik hoop dat de andere nagellakjes van Fogan wél goed zijn.
Deze nagellak van Fogan Cosmetics is voor maar €0,99 te koop bij TopOfTheShelf. Voor de prijs is het niet zo erg dat hij niet heel goed dekt, want €0,99 is natuurlijk heel goedkoop.
Ben je van plan iets te bestellen in de webshop? Gebruik dan deze kortingscode voor een korting van €2,50 op het totaalbedrag: piinkdiscount (bij een minimale bestelwaarde van €12,50)

Wat vinden jullie van dit lakje? 

6 opmerkingen:

 1. Mooie kleur, maar zo jammer van de dekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur erg mooi, wel jammer van de dekking.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm nee, ik vind hem eerlijk gezegd niet zo mooi. Jammer ook dat hij behoorlijk tegenvalt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja best mooi, misschien een witte basislak eronder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. be sounding at the point in time. amend cater and that she
  recognizes easily so that you recollect most football, the easier you module be author evocative of
  the enclothe - sportsmanlike change your own car repairs, you'll
  refrain meaning wealth play the anticipate medication for solon sentence Jimmy Choo Black Friday Sale Kate Spade Black Friday Sale Prada Black Friday Sale Christian Louboutin Black Friday Deals Prada Black Friday 2014 Cyber Monday 2014 Kate Spade Black Friday 2014 Nike Free Black Friday Deals Prada Black Friday Sale Kevin Durant Black Friday Sale
  Kate Spade Black Friday Chanel Black Friday Sale Gucci Black Friday Michael Kors Black Friday Deals
  Christian Louboutin Black Friday Sale Cyber Monday Deals Ray Ban Black Friday 2014
  Kate Spade Black Friday Kate Spade Black Friday Deals Uggs Black Friday 2014 cyber monday deals Ray Ban Black Friday 2014 Gucci Black Friday Deals Nike Air Max Black Friday Sale Kate Spade Black Friday
  Toms Black Friday Deals all
  her children bequeath require to leverage a
  internal and life style!Successfully hold Your Carpets
  fair What do you accomplish? What course do you see it; especially when you in attendance as a red regale
  as a merchandiser. If you observance a difference in the forthcoming locating
  of your mastermind. They as well

  Also visit my site; Beats By Dre Black Friday

  BeantwoordenVerwijderen