dinsdag 15 april 2014

Review: Fogan Cosmetics Eye pencil - Zwart


In het pakketje van TopOfTheShelf zaten verschillende make-upproducten en ook dit oogpotloodje. Het is een zwart oogpotlood, maar hij heeft geen nummer of naam. Zelf draag ik eigenlijk niet zo vaak oogpotlood, maar misschien moet ik dat maar eens gaan doen. Meestal maakt het mijn ogen altijd heel klein, vooral als ik het onder aanbreng. Oogpotlood kun je ook op je ooglid doen, toch? Eyeliner sowieso wel, dus dan zou oogpotlood ook wel kunnen. Alhoewel oogpotlood wel wat minder makkelijk aanbrengt op het ooglid. Anyway, vandaag ga ik voor jullie het oogpotlood van Fogan Cosmetics reviewen! Lees hier de review over de lipgloss van Fogan en hier de review van het nagellakje. 
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

De verpakking van het oogpotlood ziet er best goed uit. De letters zijn zilver en de dop van het oogpotlood is gewoon doorzichtig. Zoals je ziet heeft hij ook een mooi scherp puntje. Heel belangrijk,want anders kun je geen mooie, dunne lijntjes maken! 


Hier zie je een aantal lijntjes, gemaakt met het oogpotlood, op mijn pols. Eerst heb ik een soort 'golf beweging' gemaakt, twee dunne streepjes, één dun streepje en een dik streepje. Ik vind de pigmentatie best goed. Oké, hij is niet echt intens zwart, maar als je wat harder drukt komt er wel een mooi zwart streepje uit.


Hier heb ik het oogpotlood aangebracht boven mijn wimpers en op de waterlijn. Het is alleen niet helemaal perfect gegaan, want ik ben niet zo goed met eyeliners en dat soort dingen, maar voor mijn doen is het nog best goed gelukt. Het aanbrengen ging best gemakkelijk. Ik heb vaak dat een oogpotlood niet goed pakt bij de waterlijn, maar met deze heb ik daar geen last van. Je hoeft ook niet zo hard te drukken. Boven de wimpers ging ook goed, maar hier is de kleur wel wat minder zwart. Ik heb hier persoonlijk geen problemen mee, want ik vind het mooier als een oogpotlood niet helemaal pikzwart is. Anders krijg je zulke zwarte ogen. Dit is dus ideaal! (Zoals je op de foto kunt zien heb ik een beetje een rood oog, maar ik weet niet wat het is. Ik denk dat het eczeem is, maar dat is niet zeker. Het ziet er wel een beetje raar uit..)


Dit oogpotlood van Fogan Cosmetics is te koop bij TopOfTheShelf voor maar €0,99. Zeker een goed oogpotloodje voor deze prijs! Hij brengt makkelijk aan (ook op de waterlijn) en kan dunne lijntjes maken.
Ben je van plan iets te bestellen in de webshop? Gebruik dan deze kortingscode voor een korting van €2,50 op het totaalbedrag: piinkdiscount. (bij een minimale bestelwaarde van €12,50)

Wat vinden jullie van dit oogpotlood?

2 opmerkingen: