zaterdag 5 april 2014

Photoshop Before and After #2


Een paar weken geleden schreef ik ook al een paar artikelen over photoshop. Een ging over de bloopers die gemaakt worden en de andere ging over voor en na foto´s bij celebrities. Ik merk dat deze artikelen heel veel bekeken worden en dus leuk zijn om te lezen. Daarom heb ik vandaag weer een artikel met foto's zonder bewerking en foto's nadat photoshop is toegepast. Bij de vrouw op deze foto is er ook photoshop gebruikt. Haar huid is wat stralender en de make-up wat mooier gemaakt. Tja, het kan allemaal! Vorige keer waren het vooral foto's van bekende personen, maar deze keer heb ik ook een paar foto´s van gewone mensen. Er zitten wel een paar foto's tussen van celebrities.  
Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder! 

Bij dit meisje zijn haar ogen blauwer gemaakt, de huid egaal zonder sproeten of oneffenheden en de kleuren zijn wat feller gemaakt. Persoonlijk vind ik het een beetje too much. Zonder photoshop heeft ze ook een mooie huid en zonder photoshop is de foto gewoon mooier, naar mijn mening. 


Hier heeft Katy Perry nogal veel make-up op. Volgens mij zou je zo tekeningetjes in de foundation kunnen maken.. Het was alleen nog niet genoeg, want haar ogen moesten nog wat blauwer en de huid strakker. Ik vind de ogen trouwens heel nep lijken door photoshop. Ze heeft van zichzelf al hele mooie ogen! 


In photoshop kun je je ook jonger maken! Oké, niet echt natuurlijk, maar wel op een foto. De oude vrouw heeft heel veel rimpels en met photoshop zijn deze rimpels minder gemaakt. Ook is de mond wat dikker. 


Op deze foto kun je misschien niet zo goed zien dat er aan bewerkt is, maar toch is het zo. Er zijn alleen niet heel veel bewerkingen gedaan. Het meest opvallende is dat de ogen wat donkerder zijn gemaakt en verder kan ik niets meer bedenken. Van mij had deze bewerking niet gehoeven! 


Uhm, ja. Dit soort mensen heb je natuurlijk ook! Dit meisje is vrij stevig en heeft zichzelf wat dunner gemaakt. Ook zijn haar borsten een paar maten groter geworden en de mensen in de achtergrond zijn verdwenen.. 


Ook bij de foto van Fergie is het een en ander mooier gemaakt. Er is niet heel veel veranderd, maar je kunt duidelijk zien dat de kleuren wat helderder gemaakt zijn.


Bij deze foto van Megan Fox zijn de kleuren feller gemaakt, haar ogen blauwer. Niet zo heel veel bewerkingen dus! Ik vind allebei de foto's erg mooi, maar toch vind ik de eerste foto mooier. De tweede foto is zo 'hard'. 


Ik hoop dat jullie dit artikel weer leuk vonden! Zo zie je maar weer dat veel foto's worden bewerkt. Bij beroemdheden, maar ook bij normale mensen!

Wat vinden jullie van deze voor en na foto's? 


6 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd zo leuk om dit soort foto's te vergelijken! Ik moet zeggen dat ik de gephotoshopte foto's niet altijd mooier vind, vooral die van Megan Fox vind ik onbewerkt eigenlijk wel iets mooier ;) Wat triest trouwens van dat meisje die zichzelf dunner gephotoshopt heeft en haar borsten met photoshop heeft vergroot; ik wist niet dat er echt mensen waren die dat deden. Lijkt me een beetje doorgestoken kaart, want mensen die je in real life kennen weten echt wel dat je er niet zo uit ziet :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een verschil haha! Wat photoshop allemaal wel niet kan doen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet wel echt verschil. Bij de 5e zijn er ook wat vlekjes weggehaald op de wang. Leuk artikel verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een verschil ik moet zeggen dat ik bij sommige het before toch wel mooier vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot verschil :-) wel leuk om eens te zien.

  BeantwoordenVerwijderen