maandag 31 maart 2014

Music Of The Moment #4

De laatste keer dat ik een 'music of the moment' artikel had geschreven is al heel lang geleden, dus vond ik het weer eens tijd worden! Ik houd ervan om muziek te luisteren, want zonder muziek zou alles zo saai zijn. Ik kan bijvoorbeeld geen artikel schrijven zonder muziek. Geen idee waarom, maar het is gewoon zo. Ik kan alleen niet leren met muziek op. Op dit moment heb ik best veel liedjes die ik leuk vind en vaak beluister, maar over een paar weken vind ik andere liedjes weer leuker. Dit keer zijn het allemaal verschillende soorten liedjes, want ik heb niet echt een bepaalde muziek stijl waar ik helemaal weg van ben. Je zult de meeste liedjes wel kennen, maar misschien een paar ook niet, want het zijn veel nieuwe nummers. 
Benieuwd wat ik op dit moment veel luister? Kijk dan snel verder!


Wild Wild Love - Pitbull
Dit liedje ken ik eigenlijk al best lang, maar hij blijft heel erg leuk! Alle liedjes van Pitbull zijn gewoon leuk. Dit nummer heeft een heel vrolijk deuntje en hij blijft echt in je hoofd zitten, haha. Summer please! 



Stolen Dance - Milky Chance
Eerst vond ik het maar een raar lied, maar naar mate je hem vaker luistert wordt hij steeds leuker! Heerlijk om te luisteren als je buiten in de tuin zit :). Hij geeft ook wel een beetje een zomergevoel!



Rather Be - Clean Bandit
Dit is denk ik mijn favoriete liedje op dit moment! Als je hem voor het eerst luistert denk je echt 'whuut, wat een raar nummer', maar later word hij steeds mooier. Het deuntje blijft lekker in je hoofd zitten en je kunt hem non-stop luisteren. De clip is alleen wel een beetje vreemd..


Beating Heart - Ellie Goulding
Ellie Goulding maakt altijd zulke leuke muziek! Al haar liedjes zijn geweldig, maar 'beating heart' luister ik nu het vaakst. Het is niet echt een rustig nummer, maar ook niet een heel hard 'dance' nummer. Een beetje er tussen in! Ik hou wel van dit soort liedjes :).



I Luh Ya Papi - Jennifer Lopez
Dit liedje van Jennifer Lopez luister ik op dit moment ook veel, maar deze vind ik toch net wat minder leuk dan de anderen. Geen idee waarom, maar hij kan soms wat saai zijn. Hij heeft wel een heel leuk deuntje! Weten jullie eigenlijk wat 'I Luh Ya Papi' betekent? 



Bij mij verschilt het heel erg hoeveel liedjes ik luister. Soms heb ik een periode dat er heel veel liedjes zijn die ik leuk vind en soms is het echt maar één nummer. Deze keer zijn het er best wel veel! 

Welke liedjes luisteren jullie op dit moment veel? 

1 opmerking: