donderdag 27 februari 2014

Who Looks Better: Samia Ghadie VS Nicki Minaj


Eens in de zoveel tijd schrijf ik een artikel met een 'battle' tussen twee celebs die dezelfde jurk of kleding droegen. Elke keer bekijk ik de outfits goed en kijk ik bij wie de kleding of jurk het mooist staat, of het best heeft gecombineerd. Je kunt wel een mooie jurk hebben, maar hij moet natuurlijk wel bij jouw figuur passen en de juiste accessoires kiezen! De vorige keer ging de battle tussen Blake Lively en Jennifer Hudson. Als je benieuwd bent naar hun outfit en wie er heeft gewonnen, klik dan hier. Vandaag is de battle tussen Samia Ghadie en Nicki Minaj.
Benieuwd wie er heeft gewonnen? Kijk dan snel verder!

Samia Ghadie en Nicki Minaj droegen allebei een Herve Leger jurk. Ik vind de jurk echt heel mooi. Het is weer eens wat anders dan de gala jurken. Het is een 'colorblocking' jurkje en dat maakt het heel origineel. Roze en geel staan best leuk bij elkaar!


Samia heeft een prachtig figuur en deze jurk staat haar heel mooi. Ze heeft haar accessoires rustig gehouden. Het enige wat ze aan accessoires heeft is een ring en een chique clutch. Ook heeft ze niet heel veel make-up op. Lekker naturel, daar houd ik van! De pumps staan ook heel mooi bij de jurk. Er zitten ook zwarte strepen in de jurk en hierdoor passen de zwarte pumps er goed bij. Het lijkt één geheel (als je begrijpt wat ik bedoel). 


Ook bij Nicki staat de jurk fantastisch! De keuze gaat nog moeilijk worden. De kleuren van de jurk passen perfect bij haar huidskleur. De vorm van de jurk doet haar figuur goed aan en past goed bij haar rondingen. Van de horloge die ze om heeft ben ik niet zo weg van. Die had ze beter weg kunnen laten. De pumps vind ik heel gewaagt: zwarte en witte stippen met een rode zool. De make-up van Nicki Minaj is wat heftiger dan die van Samia. Het past wel bij haar!

En dan nu de vraag: wie heeft er gewonnen?
Ik vind het heel erg moeilijk om te kiezen, want eigenlijk staat de jurk beiden geweldig! Samia heeft de jurk beter gecombineerd en bij het figuur van Nicki staat de jurk weer beter. Toch ga ik voor Nicki Minaj omdat de jurk echt bij haar past: lekker kleurrijk en stoer.

Wie heeft er gewonnen volgens jullie? 


10 opmerkingen:

 1. Ik vind de jurk het mooist bij Samia door hoe ze hem gecombineerd heeft, maar Nicki's figuur komt wel mooier uit in de jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind nicki minaj er mooier uitzien in die jurk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Nicki Minaj beter in deze jurk, omdat ze mooie rondingen heeft die in deze jurk goed uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Samia mooier in deze jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat Nicki Minaj er beter uitziet in dat jurkje. Haar rondingen komen er beter in uit dan Samia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Nicki! hoewel Samia hem beter gecombineerd heeft. Samia ziet er wel bleek uit door dat geel op haar huid, vind ik dan

  BeantwoordenVerwijderen