woensdag 26 februari 2014

Review: Max & More Nail polish - Blue Night


Ik vind het altijd heerlijk om naar de Action te gaan. Vooral omdat ze altijd dingen hebben waarvan je totaal niet zou verwachten dat de Action dit verkoopt. Maar ook doordat alles zo lekker goedkoop is! Toen ik weer eens in de Action was zag ik ergens in een rommelige bak met allemaal nagellakjes (oké, het is wel altijd een troep bij de make-up afdeling) een prachtige lakje liggen: Blue Night. Eigenlijk koop ik heel weinig nagellak, maar toen ik dit nagellakje zag moest ik hem wel meenemen. De lak heeft een blauwe kleur met een paars tintje en er zit ook shimmer in. De perfecte combinatie! Ik ging nog verder graaien in de bak, maar verder kon ik geen bijzondere lakjes vinden, alleen maar rode kleuren, en ik háát rood. Dus alleen dit lakje ging het mandje in! De shoplog zien jullie nog wel online komen.
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

De nagellak van Max & More zit altijd in een kartonnen verpakking. Het ziet er misschien niet heel mooi uit, maar het is wel hygiënisch. Dan krijg je in ieder geval niet dat de nagellak al open is geweest! Het kwastje is een gewoon normaal kwastje, maar wel wat dunner. Dat vind ik niet zo fijn lakken. Ik heb vrij lange en brede nagels en als je dan met een heel dun kwastje lakt vertoont de nagellak al snel strepen.


Hoe mooi ziet hij eruit?! Juist ja, heel mooi. Snap je nu waarom ik hem wel móest meenemen? Op deze foto zie je heel goed de lichtblauwe kleur en de iets donkerdere kleur. Ook heeft het een beetje een paars tintje. Love it!


Met een laagje dekt hij nog niet goed. Ik moet zeggen dat ik wel een heel dun laagje heb aangebracht. Toch vind ik hem niet slecht dekken! Het lakken ging gewoon normaal. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat de het kwastje aan de dunne kant is, want je merkt dat het lakken hierdoor minder goed gaat. Je kunt niet in een keer je hele nagel lakken. Met twee laagjes dekt hij wel volledig! De eerste foto is gemaakt in daglicht en de tweede in het zonlicht. In het daglicht lijkt hij wat donkerder dan in het zonlicht. Dat vind ik altijd zo leuk aan dit soort lakken, ze hebben in het licht steeds een andere kleur. Hij glinstert ook zo mooi, echt prachtig! Ik vind het ook wel een soort 'galaxy' lakje. Vinden jullie ook niet? 


Het is wel fijn dat de nagellak best snel droogt. Na twee laagjes droogt hij wel minder snel, maar dat is natuurlijk logisch. Bij mij bleef hij ongeveer 3 à 4 dagen zitten voordat hij begon te chippen. Zeker niet verkeerd!
Blue Night is te koop voor maar €0,49 bij de Action. Voor dat geld kan je hem echt niet laten liggen!

Wat vinden jullie van deze lak? 

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur! Twee laagjes is niet gek voor zo'n goedkoop lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor dat geld, mag die lak van mij chippen na 3,4 dagen hoor :P Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur is inderdaad heel mooi! Ikzelf heb al best wel een aardige action lakjes verzameling! Ik vind deze lakjes echt wel goed, helemaal als je bedenkt dat ze maar €0,49 kosten! 9 van de 10 lakjes dekken al bij een eerste laagje en absoluut 100% bij een 2e laagje! Yep, i love de action. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi! Dat het kan voor dat geld hè?! Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat een mooie kleur! Haha, bij mij blijven lakjes altijd maar 1 dag zitten, dus dit ziet er zeker goed uit. En de prijs, die is ook niet verkeerd! :)

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat goedkoop haha! Hij dekt ook goed de 2e keer. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtje!
  Drie laagjes vind ik perfect :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een super gave kleur is dit!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen