dinsdag 4 februari 2014

Hema To-Do Blok ♡


Van 'Sinterklaas' kreeg ik dit mooie to do blok in mijn schoen! Dit to do blok is van de Hema. Ik maak heel vaak lijstjes met dingen die ik nog moet doen. Meestal voor school en voor mijn blog. Vaak maak ik die lijstjes in mijn bed voor de volgende dag. To do lijstjes gebruik ik niet alleen om te kijken wat ik allemaal nog moet doen, maar ook gewoon voor mijzelf. Als ik niet opschrijf wat ik moet doen, dan doe ik het ook gewoon niet. Erg hè? Ik kan gerust de hele dag in mijn badjas zitten en niks doen. Meestal schrijf ik altijd alles op bij notities op mijn iPod, maar het is natuurlijk veel leuker als je het echt kunt opschrijven.
Benieuwd naar het to do blok van de Hema? 

Het blok ziet er heel netjes en rustig uit. Ik hou er niet van als dit soort dingen (net zoals een agenda) heel druk zijn. Dan hou ik het overzicht niet meer, en dat is nou juist wat wel moeten hebben. Het to do blok van de Hema oogt heel rustig, maar door de kleine details ziet het er wel leuk uit. Zo vind ik het heel handig dat er boven het blok 'To do' staat en helemaal onderaan 'Done'.


Je hebt genoeg schrijfruimte en je hoeft dus niet heel klein te schrijven. Het is ook fijn dat er kleine vakjes staan die je kunt aanvinken als je iets af hebt. Het voelt altijd goed als alles is afgevinkt! Het roze sterretje maakt het to do blok net iets kleurrijker :).


Het enige nadeel is dat het blok vrij groot is. Het is handiger als je een wat kleiner blok hebt, of een boekje. Het is wel handig dat je de blaadjes uit het blok kunt scheuren. Zo kun je ook gewoon alleen het blaadje meenemen i.p.v. het hele blok. Dat kan bij een boekje weer niet.


Ik ben helemaal fan van dit to do blok! Hij is handig en ziet er ook heel leuk uit. Er zitten heel veel blaadjes in, dus je kunt hem lang gebruiken. Ik heb de blaadjes niet geteld hoor, haha ;). De cupcake lip balm heb ik trouwens gekregen van mijn moeder. Ziet het er niet schattig uit?!
Het to do blok is te koop voor maar €1,95  bij de Hema.

Gebruiken jullie ook to do lijstjes? 


11 opmerkingen:

 1. Ah heel handig blok! Zelf gebruik ik een notitieboekje waar ik van alles in klieder, maar dit ziet er wel stylish uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig! Zelf gebruik ik het To Do & Blog Notes boekje van de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van lijstjes maken, heel handig dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er handig uit! Ik functioneer niet zonder to do lists, want anders hou ik geen overzicht in dat warhoofd van mij en heb ik geen flauw idee hoe ik ergens aan moet beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk en lekker budget ;) hihi. Liefs, XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig blokje!! Ik plan ook altijd met lijstjes! Maar ik vind het toch fijner om de hele week in 1 keer te kunnen zien maar dat is mijn mening!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem leuk!! een to do list blok is meestal wat groter is ook wel fijn want dan kan je er lekker op kalken haha. Ik heb ook altijd een notitie boekje naast het to do list en die neem ik dan weer mee in mn tas!! Ik vind het blok van de Hema leuk, ga hem ook halen, en hij is niet duur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook! Momenteel gebruik ik hem voor de winactie op mijn blog (waar jij ook aan meedoet ;) ) en schrijf ik zo de namen op en vouw dan alles op en in een pot. Mooie strookjes en zo zijn alle lootjes gelijk. Daarnaast ideaal als ik weer wat punten heb die moeten gebeuren. I love to do boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah deze is zo leuk! Vind het heerlijk om lijstjes te maken en misschien nog wel veel leuker om daarna alles af te kunnen strepen :D

  BeantwoordenVerwijderen