woensdag 15 januari 2014

Nail art: Neon Pink & Rhinestones


Al best lang geleden schreef ik een review over de stripers van MAX (van de Action), maar eigenlijk gebruik ik ze niet zo veel. Daar moest dus verandering in komen! De neon roze is namelijk een onwijs gave kleur! Deze keer heb ik een nail art gemaakt met als basis een legergroene kleur en daarop roze streepjes. Om het geheel nog wat op te leuken heb ik ook nog een paar diamantjes op een nagel gedaan: Neon Pink & Rhinestones! Ik ben zelf wel tevreden met het resultaat. Het ziet er heel leuk uit, maar het is totaal niet moeilijk om te maken.
Benieuwd hoe ik deze nail art heb gemaakt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Legergroene lak
* Neon roze striper
* Lichtroze striper
* Top coat
* Rhinestones
* Dottingtool


Hoe maak je het? 

1. Breng eerst een base coat aan en lak je nagels daarna met een legergroene lak. 


2. Maak met de neon roze striper schuine strepen op je nagels, alleen aan de bovenkant. Ik heb drie streepjes gedaan, maar je kunt er ook minder of meer doen. Het ligt eraan hoe lang je nagels zijn.  


3. Met de lichtroze striper maak je weer schuine streepjes op het legergroene gebied, naast de neon roze streepjes. 


4. Als je het leuk vind kun je nog op een nagel (of meerdere nagels) een streepje bedekken met diamantjes. Ik heb lichtroze diamantjes gedaan, maar je kunt natuurlijk ook gewoon zilveren doen.


Zoals je ziet zijn de stripers van MAX heel goed gepigmenteerd. Ik ben fan van de neon roze kleur! Hier kun je de review lezen over de stripers.

Wat vinden jullie van de nail art? 


11 opmerkingen: