zaterdag 23 november 2013

Persbericht: Nieuwe Wintercollectie 2B


Zelf ben ik nog niet zo heel erg bekend met het merk 2B, maar ik heb wel een paar producten van dit merk in mijn stash zitten. Het is een erg leuk budgetmerk met leuke producten in hun assortiment. Deze winter komt 2B met een hele nieuwe wintercollectie en ik kan je al vertellen dat er ook sand lakjes in zitten! De collectie bevat alles voor een schitterende glamour look en is dus zeker handig voor de feestdagen!
Benieuwd naar de nieuwe wintercollectie?

PRIMER MAKE-UP BASE
De primer make-up base neemt de oneffenheden van het gelaat weg en zorgt ervoor dat de make-up langer houdt. Het product bevat een anti-aging, parabenen vrije formule. Breng de primer aan op het gelaat na de dagcrème en vóór de foundation.
€4,95

NAGELLAK BASE COAT
Onmisbaar in het gamma! Hij beschermt je nagels en zorgt ervoor dat je nagellak langer houdt. Wanneer je kiest voor een textuur- of glitterlakje zorgt de base coat van 2B er eveneens voor dat de glitters of zandkorrels er makkelijker af te halen zijn.
€3,25

NAGELLAK TOP COAT
Ook de 2B top coat mag niet ontbreken in je nagellakcollectie. Deze topper zorgt voor een langere houdbaarheid en een fijne glans. Vooral bij glitternagellak mist hij zijn effect niet.
€3,50


NAGELLAK ROCK METAL
2B lanceert een gloednieuwe nagellaklijn met chroom effect. De ‘Rock Metals’ geven een reflecterend glans aan je nagels.
€3,50


NAGELLAK 6 MYSTERIEUZE HERFSTKLEUREN
Deze kleine, groen gedopte flesjes blijven verbazen! Met de nieuwe herfstkleuren lak je je nagels met stijl. Breng 2 laagjes aan voor het beste kleurresultaat. Voor een glanzende finish en lange houdbaarheid strijk je er best nog de 2B top coat bovenop.
€3,50


NAGELLAK SAND COLLECTION
Super leuke nagellakkleurtjes met zandstructuur. Voor een mat effect begin je met de base coat en ga je daarna verder met de sandnagellak. Een top coat brengt extra glans en elegantie. Kies uit 6 verschillende kleurtjes.
€3,50


MASCARA AMAZING VOLUME LASHES
Deze mascara vult de ‘Black Edition’ collectie aan. Het doeltreffende borsteltje van de “Amazing Volume Lashes “ zorgt voor volume en een spectaculaire blik. Het product bevat geen parfum of siliconen.
€6,95


EYELINER CAT EYELINER WATERPROOF
De nieuwe cat eyeliner van 2B is onweerstaanbaar voor iedere ‘semi-professional’. Dankzij het soepele puntje is hij makkelijk aan te brengen. De intens hooggepigmenteerde waterproof formule zorgt voor een ultra zwart lijntje dat lang blijft zitten. Dermatologisch getest. Zonder parabenen.
€5,50


LIPGLOSS 3D FÊTE AUX PAILLETTES
Een transparante lipgloss gevuld met zilveren glitters. Dit feestitem ruikt bovendien lekker fruitig en plakt niet. Voor een nog feestelijker effect breng je hem aan bovenop je favoriete lipstick.
€5,50


NAIL ART LINER GOUD & ZILVER GLITTERS
Hier bij 2B zijn we helemaal gek van zilver en gouden glitters. Het zal je dan ook niet verbazen dat we deze twee kleurtjes hebben toegevoegd aan het nail art liner gamma. Met het fijne borsteltje kan je leuke motiefjes aanbrengen op je nagels.
€3,95


NAGELLAK GOUD & ZILVER GLITTERS
Mooie glinsterende nagellakjes geven je nagels een glamoureuze en schitterende afwerking. Deze transparante lakjes gevuld met goud en zilveren glitters zijn ook bruikbaar als top coat. Keuze tussen kleine én grote glitters. Laat het feest beginnen!
€3,50


NAIL ART DECORATING NAIL WRAPS
De nieuwe nail wraps van 2B zijn makkelijk en snel aan te brengen. Keuze tussen vier leuke printjes. Elk pakketje bevat 16 nagelstickers. Zo kan je de stickers uitkiezen die het best over je nagels heen passen. Op enkele seconden verwijderd. Geen remover nodig.
€4,95


De nieuwe wintercollectie van 2B ligt sinds 1 november in de winkels!

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ook nog geen enkel product van dit merk. Het ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten! De mascara spreekt me wel aan!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan het niet helpen, maar ik blijf die nagellak potjes echt verschrikkelijk vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die nagellakjes met zandstructuur wekken meteen mijn interesse!

    BeantwoordenVerwijderen