woensdag 20 november 2013

MTV EMA 2013 Outfits


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten was er op zondag 10 november de MTV EMA (european music awards). Dit wordt elk jaar gehouden en deze keer was Amsterdam aan de beurt! Er waren veel bekende artiesten die over de rode loper gingen. Vandaag ga ik de outfits van deze celebrities laten zien. Niet allemaal, maar wel een paar. De meesten zijn van de rode loper, maar ook een paar zijn van de optredens!
Benieuwd naar de outfits? Kijk dan snel verder! 

Rita Ora had een simpele zwarte jurk aan. Het staat haar erg mooi, maar voor de MTV EMA zou ik niet zo'n simpele jurk aan doen. 


Wauw, wat een mooie jurk! Hij heeft een soort geografisch/aztec printje. Het staat Louise Roe super, maar het lijkt net alsof hij te kort is, toch? 


Miley Cyrus droeg een (kort) pakje met een print. Hieronder draagt ze lange zwart witte laarzen. Nee, ik vind het echt niet mooi, maar van Miley kun je dit wel verwachten. Het zou zoveel leuker zijn geweest als ze gewoon een mooie jurk had aangedaan!


Katy Perry droeg een prachtige blauwe jurk met roze hakken eronder! Het ziet er mooi uit!


Miley droeg op het podium een wit pakje met een soort fluffy vest. Op zich is het nog best leuk, maar dat 'turnpakje' maakt het gewoon niet mooi.


Wauw, dit ziet er echt zo gaaf uit! Katy Perry had een pak aan met allemaal kleine spiegeltjes waardoor de laserlichten werden gereflecteerd!


Iggy Azaela had een prachtige zwarte jurk aan. Echt een hele mooie jurk! Alleen ziet haar been er een beetje vreemd uit op deze foto.


Ellie Goulding zag er ook prachtig uit! Een jurk die helemaal uit kant bestaat is best riskant, maar het staat haar erg mooi. 


Zoals altijd heeft Eva Simons super BIG hair, haha. Eerlijk is eerlijk, het staat haar wel! De outfit vind ik ook geslaagd!


Sylvie zag er ook heel mooi uit in een sexy zwarte jurk. Echt heel erg mooi!


En als laatste... Ariana Grande! De lichtroze jurk met kant staat haar goed! Well done.


Wat mij betreft zijn de outfits van Ariana Grande, Iggy Azaela, Sylvie en Katy Perry toch wel het mooist.

Wat zijn jullie favoriete outfits van deze MTV EMA? :) 

4 opmerkingen: