dinsdag 22 oktober 2013

Herfstvakantie!


Hey allemaal! Ik heb eindelijk herfstvakantie! Pfff, wat ben ik hier aan toe zeg... Ik heb de laatste paar weken hard moeten werken voor school. Proefwerken, huiswerk, so's en meer toetsen. Om gek van te worden! Gelukkig is het nu herfstvakantie en ik kan ik even helemaal tot rust komen.
Deze herfstvakantie ga ik met mijn familie naar Kos, een eiland van Griekenland. Als je dit leest ben ik al een paar daagjes in de zon ;). Met de familie gaan we af en toe in de herfstvakantie naar Kos of naar Turkije, waar we 2 jaar geleden zijn geweest. Dit wordt de derde keer dat we naar Kos gaan, maar nu in een ander resort. Ook leuk! Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en ik weet zeker dat het heel gezellig gaat worden! Dit betekent wel dat ik deze week geen artikelen online zal zetten... Ik heb gewoon geen tijd gehad om artikelen te schrijven en ik heb niet zoveel inspiratie meer. I'm sorry! Als jullie misschien nog leuke ideetjes hebben voor artikelen hoor ik dit graag, alles is welkom.

Voor jullie ook allemaal een fijne vakantie en geniet ervan! :)


9 opmerkingen:

 1. Ik wil ook vakantie :( helaas moet ik werken, maar geniet van je vakantie x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah vorige week hadden wij (brabant) herfstvakantie. Geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er nog van! Ik ben je ook gaan volgen op bloglovin'! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer plaats je weer iets nieuws...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry dat ik zo lang geen nieuwe artikelen heb geplaatst.... Ik ga proberen het bloggen weer op te pakken, maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat er elke dag iets online komt. Voor morgen en maandag staat er in ieder geval al wat ingepland :)

   Verwijderen