maandag 9 september 2013

Nail art: Matte stripes!

 

Vandaag heb ik weer een nail art! Deze keer is het een nail art met wat donkere kleuren. Ik wilde er wel wat lichts in, dus heb ik 2 nagels zilver gelakt. Zelf vind ik de nail art niet heel erg mooi geworden. Misschien had ik toch voor wat lichtere kleuren moet kiezen, maar ik wilde hem wel laten zien aan jullie! De nail art is niet heel moeilijk om te maken, maar je hebt er wel een vaste hand voor nodig :). Om het wat aparter te maken heb ik gekozen voor een matte topcoat i.p.v. een normale topcoat. 
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Kijk dan verder!

Wat heb je nodig? 
* Basecoat
* Zilveren lak
* Donkerpaarse lak
* Matte topcoat
* Dun kwastje


Hoe maak je het?
1. Lak je nagels eerst met een basecoat en daarna lak je 3 nagels met de paarse lak en 2 nagels (mijn duim staat er niet op :)) met de zilveren lak.


2. Met het dunne kwastje maak je op de paarse nagels 2 verticale strepen die evenwijdig aan elkaar zijn. Op de zilveren nagels doe je hetzelfde maar dan met de paarse lak!3. Dan maak je op de paarse nagels weer 2 streepjes met de zilveren lak, maar dan tegenover de streepjes die er al stonden zodat het een soort 'kruis effect' heeft. Dit doe je ook op de zilveren nagels maar dan met de paarse lak. Als laatste breng je een matte topcoat aan en je nagels zijn klaar!


Je hoeft natuurlijk niet persé deze kleuren te gebruiken. Ik heb gekozen voor een (donker)paarse kleur, maar je kunt ook kiezen voor een wat lichtere kleur! Als je geen matte topcoat hebt kun je ook gewoon een normale gebruiken.

Wat vinden jullie van deze nail art? 


3 opmerkingen:

  1. leuk gedaan! Leuke kleuren combinatie ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, de post vind je hier: http://thebeautynary.wordpress.com/2013/09/10/liebster-blog-award/

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen