woensdag 10 juli 2013

Review: Coconut Care Facial Cleansing Wipes


Vandaag ga ik voor jullie de Coconut Care reinigingsdoekjes reviewen! Jullie konden ze gisteren ook al in mijn shoplog zien. Ik was super nieuwsgierig naar deze doekjes, want kokosnoot ruikt altijd suuuper lekker en meestal ben ik niet zo van de reinigingsdoekjes. Ze zijn vaak te ruw, drogen mijn huid uit en ik moet mijn gezicht altijd nog afspoelen met water (anders krijg ik een rode huid en puistjes). Nee, reinigingsdoekjes zijn niets voor mij. Toch trokken deze wel mijn aandacht. Zeker omdat het voor de droge huid is, want mijn huis is echt enorm droog!
Benieuwd wat ik van deze reinigingsdoekjes van Coconut Care vind?

Wat zegt Coconut Care zelf over de reinigingsdoekjes? 
''Ontwikkeld voor de normale tot droge huid om alle make-upresten en onzuiverheden op milde wijze te verwijderen. Dankzij de lichte formule voelt je huid zacht en glad aan. Aanbevolen gebruik: zachtjes over gezicht, hals en het gebied rond de ogen wrijven met de ogen dicht. Afspoelen niet nodig.''

Klinkt goed hoor! Maar is het ook waar wat ze zeggen?


Ik ben verbaasd over deze doekjes! Ze ruiken heerlijk naar Kokosnoot, maar ook weer niet té. Ze zijn heel zacht en halen de make-up goed weg. Ik denk wel dat als je veel make-up op hebt dat ze minder goed reinigen. Ook drogen deze doekjes mijn huid totaal niet uit. Ik hoef zelfs mijn gezicht niet meer af te spoelen! Wat ik wel jammer vind is dat de doekjes niet voor oogmake-up zijn, want meestal draag ik alleen mascara en heel soms eyeliner en geen dingen voor op mijn gezicht zoals foundation, poeder en blush.


Ze zijn heel erg handig om even snel je gezicht te reinigen. De doekjes kun je makkelijk uit het pakje halen. Je moet wel opletten dat je het lipje weer dicht doet, want anders drogen de doekjes heel snel uit. 

Ik kan deze doekjes iedereen aanraden (die een normale tot droge huid hebben). In één pakje zitten 25 doekjes. Niet zo veel dus. De doekjes kun je bij de Action kopen voor maar €0,79. Voor de budgetliefhebbers, like me! Deze ga ik zeker vaker kopen!

Hebben jullie deze reinigingsdoekjes al geprobeerd? 

5 opmerkingen:

  1. Klinkt leuk. Ik ben best benieuwt want ik heb een erg moeilijke huid, ik ben aan erg veel allergisch en ik mag namelijk enkel reinigingsdoekjes gebruiken die zacht zijn en als ze voor de gevoelige huid bestemd zijn. Jammer genoeg ben ik niet zo'n grote fan van de kokosnoot geur.

    Eefie x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heel fijn, alleen ik hou zelf totaaaaal niet van kokos dus gaat hem niet worden denk ik. ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik hou ook niet zo van kokos maar de andere doekjes van de Action zijn heerlijk x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind kokos heerlijk die doekjes vind ik handig omdat ze goed werken leuke blog xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er fijn uit, maar niets voor mij denk ik. Heb nogal een gevoelige huid en kan bijne geen enkele reinigingsdoekjes verdragen!

    BeantwoordenVerwijderen