donderdag 11 juli 2013

Nail art: Clouds in the sky


Vandaag heb ik weer een nail art voor jullie: Clouds in the sky (Wolken in de lucht!). Misschien niet heel erg toepasselijk bij dit weer aangezien er geen wolkje aan de lucht is, maar met een zonnetje erbij past het er al wat beter bij. Ik wilde graag een nail art maken met blauw, want dat is zo'n mooie kleur voor in de zomer! Ik vind de nail art in ieder geval heel erg goed gelukt! Hij is ook helemaal niet moeilijk om te maken en je hebt er niet heel veel voor nodig.
Benieuwd hoe je deze nail art moet maken?


Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Witte lak
* Blauwe lak
* Iets donkere blauwe lak
* Lichtblauwe lak
* Gele lak
* Top coat
* Stukje spons
* Dottingtool


Hoe maak je het?

1. Breng een base coat aan en lak je nagels wit. De wit hoeft niet helemaal dekkend te zijn, want we gaan er met de blauw overheen.


2. Doe wat blauwe lak op een stukje aluminiumfolie en dep je sponsje erin. Hiermee ga je op je nagels deppen. Het maakt niet uit dat het op je huid komt, want dat halen we er zometeen af.


3. Dep je sponsje in de iets donkere blauwe lak en breng dit lichtjes aan bij het begin van de nagel. Dep dan je sponsje in de lichtblauwe lak en breng dit aan bij de tip van de nagel. Hierna kun je met een wattenstaafje en wat nagellakremover de nagellak rondom je nagels verwijderen. 


4. Met een dottingtool met een groot bolletje ga je de wolken maken. Ik heb gewoon een paar stippen vlakbij elkaar gezet en deze verbonden met elkaar zodat het op een wolk lijkt. Laat op één nagel wel een stukje blauw over voor het zonnetje.


5. Met de gele lak en de dottingtool maak je een grote stip: de zon. Met een kwastje of een dottingtool maak je gele streepjes om de stip. Als laatste breng je een topcoat aan!


Wat vinden jullie van deze nail art? 

6 opmerkingen: