donderdag 16 juli 2015

Review: 2B colours Mini Mega Colours - Classic, Magic Thermo Style & Harlekino


Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op de nagellakjes van 2B cosmetics. Het kan ook niet anders zijn dat ik weer eens een review heb met nagellakken van dit merk. Deze keer zijn het de kleuren 045 Magic Thermo Style Fuchsia, 028 Ocean Blue Wave en 051 Harlekino Red&Blue. Dit zijn echt de perfecte lakjes voor mij, want ik houd heel erg van pastelkleurtjes en zeker voor in de zomer. Ook de glitter top coat vind ik ook heel gaaf. Het zijn vrij grote, ruiten glitters die zeker heel leuk staan bij de lichtblauwe en lichtroze kleur. Vandaar dat ik ze ook alle drie in één review behandel.
Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

De verpakking van de lakjes is hetzelfde als alle 2B lakjes. De verpakking vind ik er altijd leuk uitzien. Heel simpel eigenlijk, maar door de roze letters heeft het toch iets extra's. Ik vind het ook grappig dat de lakjes altijd zo klein en schattig zijn (vandaar de naam 'mini').


Ocean blue wave is een lichte, blauwe kleur. Het is een soort denim kleurtje, maar dan net wat lichter. Heel leuk voor bij een spijkerbroek of spijkerjasje. Dit is een nagellakje van de 'Classic' collectie.


Magic Thermo Style Fuchsia is een snoepig, lichtroze kleurtje. Dit is geen gewone nagellak, maar een lakje met een speciaal effect. Het lakje lijkt helemaal niet bijzonder, maar het is een magische nagellak die van kleur verandert bij verandering van temperatuur. Als het warm is heeft deze nagellak dus een andere kleur dan wanneer het koud is. Hoe leuk is dat?! Ik ben heel erg benieuwd.


Alle lakjes hebben hetzelfde, korte kwastje. Ik vind het er wel bijzonder uitzien, want meestal zijn kwastjes altijd vrij lang. De lakjes zijn wel breed en dat is fijn, want zo kun je in één keer je nagel lakken. Het kwastje is bij de aanzet wat dunner en wordt daarna steeds breder zoals je kunt zien.


Hier draag ik één laagje van Ocean blue wave. Zoals te zien is, dekt hij best wel goed! Ik vind het ook een erg mooie kleur die voor iedere gelegenheid kan. Het is een aparte, blauwe kleur die je niet vaak ziet. De kleur is moeilijk te omschrijven, want de kleur is niet echt felblauw, maar ook weer niet pastelblauw.


Met twee laagjes dekt hij net wat beter (zoals alle lakken eigenlijk). Zoals je ziet glanst hij ook heel mooi!


Hier heb ik een laagje over Ocean blue wave gedaan van Harlekino Red&Blue. Dit is een hele aparte glitter topcoat met rode en blauwe ruitjes. De top coat ziet er heel feestelijk uit! Ik had eerlijk gezegd wel meer van de top coat verwacht. Ik vond het heel moeilijk om glitters op mijn kwastje te krijgen, dus daarom zitten er ook maar twee glitters op elke nagel. Jammer!


Het lakje geeft ook een soort matte finish. Dit wist ik eerst niet, want het stond nergens op het flesje. Het matte effect is wel heel minimaal, dus je ziet het eigenlijk bijna niet, maar je merkt wel dat het wat minder glanzend is. Hierdoor schitteren de glitters ook minder.


Magic Thermo Style Fuchsia is dus een lakje dat van kleur verandert als het warmer of kouder wordt. Dit moet natuurlijk even getest worden! Met één lakje dekt hij al aardig goed, maar ik vind twee laagjes altijd mooier, dus heb ik twee laagjes aangebracht.


Toen ik mijn nagels had gedaan ben ik even in de zon gaan liggen en toen merkte ik gelijk dat mijn nagels een stuk lichter werden. Ze waren heel lichtroze, bijna wit. Dus als je nagels warm worden worden ze lichter. Ik heb ook uitgetest dat als je op je nagels gaat wrijven, en ze dus warmer worden, dat ze dan ook lichter worden. Super grappig!

Als je nagels koud zijn krijgen ze weer een roze kleur. Ook als je ze onder de koude kraan houdt worden ze donkerder. Deze kleur vind ik persoonlijk het mooist. Wat ik zeker erg leuk vind, is dat je nagels een soort ombre effect krijgen. De tips van je nagels zijn meestal wat donkerder dan de rest van je nagel (want daar is het warmer) en zo krijg je een heel mooi verloop van kleur.


Ik vind de 3 lakjes zeker heel erg leuk. Vooral 'magic thermo style fuchsia' spreekt mij zeker aan door de verandering van kleur. Ik weet niet hoe het nou precies werkt, maar het effect is leuk! Ocean blue wave vind ik ook een gave, blauwe kleur die bij veel kledingstukken past. Harlekino vind ik een beetje tegenvallen, want de flakies/glitters komen bijna niet uit het flesje en zo kun je ze ook niet op je nagels doen. Het had zo'n leuke top coat kunnen zijn! De droogtijd van de nagellakjes is normaal. Ze drogen niet heel snel op, maar ook niet langzaam. Ook bleven ze allemaal ongeveer 2 dagen op mijn nagels zitten.
Magic Thermo Style Fuchsia, Ocean Blue Wave en Harlekino Red&Blue zijn te koop voor €2,99 per stuk.

Wat vinden jullie van deze bijzondere lakjes?

2 opmerkingen: