maandag 8 september 2014

Nail art: White polkadots with a heart


Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op nail arts maken. Het liefst bedenk ik ze zelf, maar als ik echt geen inspiratie heb kijk ik even op weheartit. Vandaag heb ik weer een nail art die ik gewoon zelf heb bedacht. Ik wilde weer een keer grijs op mijn nagels, want dat doe ik eigenlijk nooit. Het is wel een hele mooie, neutrale kleur voor op de nagels. Stippen zijn ook altijd leuk, want ze zien er schattig uit en zijn lekker makkelijk om te maken. Het hartje is een soort extraatje, want alleen stippen is misschien wat saai. Voor deze nail art heb ik ook gebruik gemaakt van een matte top coat. Ik gebruik de matte top coat eigenlijk nooit, maar die moet ik eigenlijk wel wat meer gaan gebruiken.
Benieuwd naar de nail art? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?
* Base coat
* Grijze lak
* Witte lak
* Matte top coat
* Dotting tool


Hoe maak je het?

1. Lak je nagels met de grijze lak. Deze laag moet goed dekken!


2. Dan doe je wat van de witte nagellak op een stukje aluminiumfolie. Met de dottingtool ga je nu allemaal stipjes maken op je nagels. De stipjes moeten allemaal even groot zijn en hou één vinger over zonde stipjes.


4. Op de nagel die nog geen stipjes heeft maak je nu twee stippen naast elkaar. Het moeten best wel dikke stipjes zijn, want ze moeten niet gelijk opdrogen. Bij stap 5 gaan we hier gelijk mee verder!


5. Met de dottingtool ga je nu de twee stipjes naar beneden in een punt trekken zodat je een soort hartjes vormpje krijgt. Je moet stap 5 dus direct na stap 4 doen. Anders kun je de stippen niet meer naar elkaar toe trekken. Als laatste breng je een matte top coat aan voor het matte efect.


De nail art is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te maken. Alleen het hartje kan misschien wat lastig zijn, maar na een paar keer oefenen lukt het zeker! Je kunt de matte top coat natuurlijk ook vervangen voor een glanzende, maar ik vond mat hierbij wel erg leuk.

Wat vinden jullie van de nail art? 

6 opmerkingen: