maandag 29 september 2014

Ebay Wishlist September '14

Wat houd ik toch van ebay! Als ik niks te doen heb ga ik meestal even ebay afstruinen naar leuke goodies. Ik koop ze vaak niet, maar het is gewoon leuk om te kijken wat je allemaal kunt kopen en hoe goedkoop het wel niet is. Op ebay betaal je 1 euro voor een ketting waar je hier in Nederland 10 euro voor betaald. Echt belachelijk, maar zo is het wel! Ohja, ebay is ook ideaal voor als je leerafwijkend gedrag hebt (zoals ik nu heb..whooops). Omdat jullie artikelen over ebay altijd leuk vinden heb ik voor vandaag een wishlist gemaakt van wat ik allemaal wil hebben. Wees niet bang, ik ga echt niet alles kopen hoor ;).
Benieuwd naar mijn wishlist? Lees dan snel verder!


Wishbone
Over dit kettinkje zit ik te twijfelen. Ik heb namelijk al een wishbone ketting van Ebay, maar een gouden. Deze is erg mooi, maar ik vind zilver ook erg gaaf! Voor het geld hoef ik het niet te laten, maar toch, als ik hem niet ga dragen is het ook zonde.
 

Bloemen shortje 
Dit shortje met grote bloemen vind ik er heel tumblr achtig uit zien, haha. Ik zag hem toevallig ergens staan op ebay en eigenlijk vind ik hem best leuk! Hij is wel echt voor de zomer en we gaan de winter in, dus ik denk niet dat ik hem nu ga kopen. Misschien volgend jaar! Ik vind vooral die bolletjes heel erg leuk!

 
Sweatpants 
Ik wil heel graag een broek die ik lekker thuis kan dragen op een chilldag. Alleen dan geen super lelijke joggingbroek waar je nog niet dood in gevonden wilt worden. Wel een broek die er een beetje 'fashionable' uitziet. Deze vind ik heel erg leuk, maar ik heb ook nog een paar andere gevonden die ook leuk zijn (ik kan dus niet kiezen..). Als ik hem neem kies ik voor khaki groen of zwart. 


Sweatpants voor mannen
Oké, jullie gaan mij waarschijnlijk voor gek verklaren, maar ik vind deze sweatpants voor mannen helemaal geweldig! Ik vind het heel eerlijk gezegd niet echt een model voor mannen, maar dat zal wel aan mij liggen. Deze vind ik mooier dan de vrouwen variant, maar ik vind het toch een beetje een raar idee om in een mannenbroek te lopen! Ook weet ik niet of deze te groot zal zijn. Als ik deze neem zou ik echt niet weten welke kleur ik zou moeten kiezen..

 
Horizontal necklace 
Dit is een heel leuk, schattig, klein kettinkje. Ik houd er wel van! Hij heeft een heel simpel, horizontaal streepje. Dit is typisch een geval van 'less is more'. Ik ga deze denk ik kopen in het zilver! 


Bontjasje 
 Ik vind bontjasjes of bontgiletjes zo gaaf! Het ziet er misschien wel een beetje tuttig uit, maar het kan ook juist heel stoer staan. Deze vind ik er wel leuk uitzien, maar ik weet niet of ik hem ga nemen. Ik denk niet dat ik hem durf te dragen.. Hij is gelukkig wel van nepbont, want echt bont zou ik nooit dragen. 


Zilveren horloge
Ik heb een rose gouden horloge thuis, maar nog geen zilveren. Klinkt misschien wel een beetje raar, haha. Toevallig vond ik dit leuke horloge op ebay voor minder dan 3 dollar. Super cheap! Ik wil hem graag bestellen, maar ik ben bang dat hij te groot is, want ik heb hele kleine polsen... en je kunt hem niet verstellen.


Grijs vestje
Voor de winter en herfst is het wel handig om een vestje te hebben die bij veel kledingstukken leuk staat. Dit grijze vestje met een gedrapeerde witte voorkant ziet er erg goed uit. Deze ga ik waarschijnlijk ook kopen. Wie weet is hij wel heel erg leuk :).

Portemonnee met telefoonvakje
Hoe handig is het om je telefoon en je portemonnee in één tasje te hebben? Ja, heel erg handig. Dit is een portemonnee waar je je telefoon in kunt stoppen. Super handig, toch?! Ik vind vooral de lichtroze en de mintgroene heel erg mooi. 


Cut out bra
Dit is ook weer iets wat eigenlijk voor de zomer is, maar het is zo mooi! Het is een soort crop top die aan de achterkant 'cut outs' heeft. Ik vind het echt heel gaaf, maar ik zou eigenlijk niet weten hoe je dit moet dragen.. Het is trouwens wel heeeel erg goedkoop. 


Bomber jacket
Dit jasje is wel perfect voor de winter en herfst. Hij is oorspronkelijk van Bershka, maar op Ebay is hij ook te koop. Ik vind de denim blauwe kleur met de vintage print heel tof. Ik twijfel nog om deze te bestellen, want ik ben bang dat hij te groot is.  


Chique top 
Ik wilde een top bestellen bij Boohoo, maar hij was jammer genoeg uitverkocht. Toen ik op ebay ging zoeken naar leuke topjes kwam ik in eens deze witte tegen met een zwart v-hals. Ik lieg niet, dit is echt bijna precies dezelfde top als die van boohoo, maar dan 20 keer goedkoper!


Ik twijfel nog over een paar items, maar een paar ga ik zeker weten kopen! Ik zit nu al meer dan 3 jaar op ebay, maar ik heb eigenlijk nooit kleding gekocht. Altijd ben ik bang dat het misschien niet mooi is of het is mijn maat niet. Eens moet de eerste keer zijn, dus misschien bestel ik dan nu wel een keer iets van kleding.

Vinden jullie het leuk om vaker wishlists te zien?

6 opmerkingen:

  1. Dat portemoneetje is zo schattig! En die sweatpants voor mannen vind ik ook mooier ja dan die voor vrouwen. Waarschijnlijk valt hij toch niet zo groot, dus kun je makkelijk voor de mannen variant gaan :)

    Helaas doen de links het niet trouwens als ik er op klik D:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke wishlist! Ebay is inderdaad een erg leuke webshop met hele leuk dingen, ik vind die horloge zo leuk die moet ik ook hebben, maar ben ik dus ook bang dat het echt te klein voor me is.

    BeantwoordenVerwijderen