woensdag 27 augustus 2014

Review: 2B All-in-one CC Cream - 03 PeachIk ben inmiddels helemaal into the cc creams! Ik had er thuis twee liggen waarvan ik er een regelmatig gebruik en nu heb ik er zelfs drie. Een cc cream is eigenlijk bijna hetzelfde als een bb cream. Een cc cream doet iets extra's: het corrigeert je eigen huidskleur. Wat mij eigenlijk het meest aanspreekt van de cc cream is dat hij heel natuurlijk dekt. Oké, hij camoufleert dan niet alles, maar hij maakt je huid gewoon net wat frisser! Dat vind ik persoonlijk mooier dan wanneer je helemaal onder dikke lagen foundation zit. Yuk! Vandaag ga ik een nieuwe cc cream van 2B uittesten in de kleur 03 peach.
Benieuwd naar deze cc cream?

Wat zegt 2B over de cream?
''De CC cream corrigeert de grauwe en vermoeide huid wat resulteert in een gezonde, stralende look. Middelmatige dekking. Pluspunten: vermindert roodheid, corrigeert oneffenheden, vermindert zichtbaarheid va de poriën en bevat UVA en UVB filters.''
De verpakking spreekt mij niet zo aan. Het is rood met wit en dat vind ik nou niet echt de meest fancy kleuren voor een verpakking van een make-upproduct. Ook is het allemaal een beetje druk (veel tekst en verschillend lettertypen). Het is wel handig dat er op staat waar de cc cream allemaal voor is: anti-redness, anti-fatique, anti-dulness.Wat ik wel heel erg handig aan deze cc cream vind is dat het tuutje waar het product uitkomt heel smal en klein is. Zo heb je niet dat er in een keer veel te veel product uitkomt. Je moet wel wat langer drukken met zo'n kleine opening, maar dan kun je wel bepalen hoeveel je nodig hebt.


Tijd om te testen! Door de dunne opening heb ik een heel mooi, ahum, hartje op mijn hand gemaakt. Wat je wel niet allemaal met een cc cream kunt doen :). Zoals je ziet is hij iets te licht voor mijn huid, maar mijn handen zijn toch wat bruiner dan mijn gezicht. Ook ben ik heel bruin geworden op Corsica en dat speelt ook een rol. In de winter is mijn huid vast wat bleker! Op de tweede foto heb ik het uitgesmeerd en zoals je kunt zien merk je weinig van het kleurverschil. Het ziet er niet raar uit ofzo.


Nu nog uittesten op mijn gezicht. Ik heb een aantal onzuiverheden op mijn wang, dus dat is handig om te kijken of hij goed dekt. De onzuiverheden zitten trouwens allemaal op één plek (het ziet er heel raar uit, meh, ik háát onzuiverheden). Op de eerste foto zie je mijn huid zonder make-up en op de tweede foto heb ik de cc cream aangebracht met mijn handen. Hij dekt niet heel goed, want je ziet wel de onzuiverheden nog, maar ze zijn veel minder zichtbaar en ook minder rood. Ik verwachtte ook niet anders, want een cc cream dekt bijna nooit volledig. Ik vind dat hij wel een mooi effect geeft. Mijn huid ziet er zeker frisser en egaler uit. Dat hij de rode plekjes egaliseert is een feit!


Ik ben zeker tevreden over deze cc cream. Ik gebruik deze cc cream nu al een week en ik vind dat hij zeker zijn werk doet. Hij smeert lekker en je hebt niet heel veel product nodig. Hij dekt voor mij prima, maar als je wilt dat alles helemaal is bedekt moet je opzoek gaan naar een foundation. Een foundation dekt gewoon beter een cc cream. 
De cc cream is te koop voor €5.50 op www. makeuptouch.eu.

Wat vinden jullie van het resultaat?


1 opmerking: