maandag 25 augustus 2014

Nieuwe witte Converse All Stars


Ik wilde al heel lang deze lage witte all stars, maar steeds kwam het er niet van om ze te kopen. Het zijn namelijk echte zomerschoenen en dan ga je ze niet in de winter aandoen. Ik had al dezelfde all stars, maar dan in donkerblauw. Deze zijn dan wel meer voor de winter. Ik wilde ook nog heel graag de lage witte all stars en laatst heb ik ze dan eindelijk besteld! Ik heb ze inmiddels al wat langer in bezit, want voordat ik op vakantie ging had ik ze al. Ik had ze toen alleen nog nooit aangehad omdat ze iets te groot waren (ik had een halve maat groter besteld). Toen ik ze na de vakantie weer aan deed pasten ze veel beter. Misschien zijn mijn voeten wel een beetje gegroeid in die drie weken?!  
Benieuwd naar mijn nieuwe schoenen? Kijk dan snel verder! 

Ik kocht mijn all stars vorige week bij www.planet-sports.nl en ze kwamen al heel snel binnen. Na ongeveer 3 dagen, want ik bestelde ze in het weekend. Zoals ik al zei waren ze eerst te groot en je zult vast denken: 'hoe kan dat? je had toch al andere all stars?'. Ja dat klopt, maar die heb ik in maat 36 en zijn echt precies goed. Ik groei nog wel en dus had ik een halve maat groter besteld, want zo kan ik ze nog wat langer aan. 36,5 was iets aan de grote kant, maar na de vakantie paste ik ze gelukkig wel. 


Ik de all stars echt heel erg gaaf! Je kunt ze met heel veel dingen combineren. Eigenlijk gewoon met alles, want wit past overal wel bij. Het zijn ook lage schoenen dus kun je ze ook aandoen met een shortje. Hoge sneakers zou ik niet zo snel bij een short aandoen, maar lage wel. Ik vind het ook leuk dat er blauwe en rode details inzitten, want als de schoenen helemaal wit waren had ik ze niet mooi gevonden. Dan is het gewoon té wit, maar dit is precies goed!


Het enige nadeel aan deze schoenen is dat ze snel vies worden. Wit wordt nou eenmaal snel vies! Maar als je ze af en toe een beetje schoonmaakt en er zuinig op bent zal het vast niet zo erg zijn. Bij all stars vind ik het altijd wel leuk als ze een beetje 'vies' en 'gebruikt' uitzien! Niet dat ze helemaal onder de modder zitten, duh, maar gewoon dat je ziet dat ze wel gebruikt zijn. Klinkt wel een beetje gek, maar misschien begrijp je wat ik bedoel.


Ik betaalde voor deze converse all stars maar €64,95. Het leukste was dat ik er zelfs maar €54,95 voor betaalde, omdat ik een kortingscode had waarmee je 10 euro korting kreeg (aanmelden voor de nieuwsbrief). Ik betaalde ook geen verzendkosten, want boven de 50 euro is het gratis verzending. Super goedkoop voor schoenen. Meestal ben je al snel 70 euro kwijt aan goede schoenen en dan is 55 euro een koopje! All stars zijn ook goede schoenen die lekker lopen en niet heel snel kapot gaan.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? 

4 opmerkingen:

 1. ik vind ze echt leuk!
  maar met all stars kan je niets misdoen bij mij

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie All Stars! Veel plezier ermee :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt heel erg mooi, ik vind witte All Stars echt zo leuk staan, lekker basic maar wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen