zaterdag 17 mei 2014

Review: Essence pure skin anti-spot cover stick - #01 Beige


Ik heb zelf niet zoveel onzuiverheden of puistjes, maar de laatste tijd heb ik er steeds meer. Aah, niet leuk! Er is eigenlijk geen een middel om onzuiverheden en puistjes te vermijden, maar we hebben altijd nog foundation en concealer om ze te bedekken. In de periodes dat ik onzuiverheden en puistjes heb gebruik ik vrijwel elke dag foundation. Als het wat minder is gebruik ik alleen concealer. Laatst kocht ik een paar nieuwe concealers van essence om te testen en vandaag ga ik de pure skin anti-spot cover stick reviewen. Het is een concealer in de vorm van een lipstick en hij is dus niet vloeibaar. Ideaal voor puistjes! We zullen zien of hij goed dekt en fijn aanbrengt. 
Benieuwd naar de review? Kijk dan snel verder! 

Het doosje waar de cover stick inzit snap ik niet helemaal. Aan de boven -en onderkant is het open en hierdoor kan de concealer er snel uitvallen als je niet uitkijkt. Hij gaat er wel makkelijker uit! De vorm verpakking van de concealer lijkt heel erg op die van een lipstick. Als je draait komt de stick te voor schijn. 


Hier heb ik hem geswatcht op mijn pols. Zoals je ziet is hij misschien iets te donker, maar je pols is altijd minder bruin dan je gezicht. In de zomer ben ik sowieso bruiner en ik denk dat hij dan wel precies goed is!


Ik had een puist op mijn kin en gelukkig is hij bijna weg. Je ziet eigenlijk alleen nog het rode. Sorry voor de vieze foto, maar het is voor een goed doel! Op de tweede foto heb ik de concealer aangebracht op de puist. Door de stick vorm brengt hij heel fijn en precies aan. Hij smeert ook goed uit. Ik vind ook dat hij heel goed het puistje heeft bedekt. Je ziet hem nog wel een beetje zitten, maar wel veel minder dan eerst. Ik ben blij! Nu heb ik ook heel erg ingezoomd en dan zie je alles nog beter, maar je ziet dit niet als je gewoon naar mijn gezicht kijkt. De concealer maakt het ook heel egaal.


Over de cover sick ben ik heel erg tevreden! Hij bedekt puistjes en onzuiverheden heel erg goed en je ziet de concealer niet heel erg op de huid 'liggen'. Het ziet er heel natuurlijk uit. Hij brengt ook fijn aan en smeert goed uit.
De essence pure skin anti-spot cover stick is te koop voor maar €1,99 bij de Kruidvat. Ik heb er zelf maar €1,00 voor betaald. Super cheap!

Wat vinden jullie van deze concealer? 


3 opmerkingen: