woensdag 23 april 2014

Review: Essence Colour & Go Nagellak - #175 Be Berry Now!

Laatst konden jullie al zien dat ik een winactie had gewonnen van Fientje. In de unboxing liet ik ook dit mooie nagellakje zien van Essence: 175 Be Berry Now!. Ik ben zelf eigenlijk niet zo van de rode kleuren. Geen idee waarom, maar ik vind rood gewoon niet zo'n mooie kleur. Misschien omdat het zo'n standaard kleur is voor je nagels of lippen. Dit rode kleurtje vond ik daarentegen wel erg mooi, want het is geen standaard, felrode kleur. Deze neigt een beetje naar bordeaux rood en bordeaux rood vind ik wel erg mooi! Ik wil nog steeds heel graag een simpel bordeaux rood topje, maar ik weet niet waar je die kunt kopen.. Terug naar de nagellak, want vandaag ga ik hem voor jullie reviewen en swatchen.
Benieuwd naar dit nagellakje? Kijk dan snel verder! 

De flacon is hetzelfde als alle andere essence colour & go nagellakjes. Je kunt hier wel goed de rode/donkerrode kleur zien. Het is wel erg lastig om de kleur goed op de foto te zetten.


Het kwastje vind ik erg fijn lakken. Het is een vrij breed kwastje en hierdoor kun je in een paar keer 'vegen' je hele nagel bedekken met nagellak. De dop is trouwens ook heel handig, want als je de dop dicht draait geeft het een soort van klikje. Zo weet je dat de nagellak goed dicht zit en droogt hij minder snel uit. 


Tijd om te swatchen! Zoals ik al zei gaat het aanbrengen super makkelijk door het brede kwastje. Ik lak mijn nagels nooit rood omdat ik heel snel uitschiet met een rode lak en rood is echt een hel om van je nagels en nagelriemen af te halen. Er blijft altijd een lelijke rode waas over... Bij deze lak heb ik hier geen last van gehad. Ik ben gewoon niet uitgeschoten en dat komt denk ik omdat de substantie totaal niet waterig is. Pluspunt! Hier draag ik maar één laagje van be berry now en meer laagjes hoef ik eigenlijk niet aan te brengen. Je kunt er twee aanbrengen, maar na een laagje dekt hij ook gewoon goed. Misschien is twee wel mooier, maar op zich vind ik één ook gewoon mooi! 


De droogtijd is ook niet slecht. Hij droogt best snel op en dat is erg fijn. Het enige minpuntje is dat hij niet zo lang op je nagels blijft zitten. Hij blijft er niet langer dan 1 à 2 dagen op zitten. Toch vind ik het wel een erg mooie lakje! Het is dan wel rood, maar wel een hele speciale kleur die ook erg mooi kan staan op je teennagels. Handig, want het is bijna zomer en dat betekent: tijd voor slippers!
Be Berry Now is voor maar €1,69 te koop bij de Kruidvat.

Wat vinden jullie van dit lakje? 


12 opmerkingen:

  1. Jammer dat 'ie niet zo lang blijft zitten, maar verder heel mooi kleurtje moet ik zeggen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele mooie kleur! Alleen inderdaad jammer dat ie niet zo lang blijft zitten. Ondanks een topcoat? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kleur! Doet me aan kersen denken ;) En een laagje is wel erg fijn, maar met twee laagjes en een topcoat zou hij wat langer moeten blijven zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het een mooie kleur alleen jammer dat die niet zo lang blijft zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een prachtig kleurtje, en wat dekt 'ie goed met één laagje, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, met één laagje, wat een dekking! Bedankt voor de review!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw mooi lakje zeg! Deze wil ik ook nog aanschaffen ! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is echt zo'n mooie kleur! Ik heb hem zelf ook :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooie kleur!

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen