dinsdag 18 maart 2014

Review: Essence Holo Jewels Effect Nail Polish - #12 Bejeweled


Laatst konden jullie al een review zien van een effect nail polish van Essence, #10 Glitterbomb. Ik had niet alleen die gekocht, maar ook #12 Bejeweled. Ik heb gewoon een zwak voor nagellakjes met glitters en flakies! Dit is een lakje met een soort parelachtig kleurtje. Hierin zitten veel verschillende holografische glitters die steeds een andere kleur hebben in het licht. Toen ik deze nagellak in het schap zag staan vond ik het een hele bijzondere lak, want je ziet niet vaak parelmoer kleurige nagellakken met holografische glitters. Tenminste, ik niet! Ik begon gelijk al een beetje te bedenken hoe dit lakje mooi tot zijn recht zou komen. Ik kwam uit op een witte nagellak als basis en daarna bejeweled eroverheen. Toen heb ik hem maar gewoon gekocht! 
Benieuwd wat ik van dit lakje vind? Kijk dan snel verder!

De verpakking is niet zo bijzonder. Het is een beetje een ovaalvormig flesje en de dop is spiegelend. Op deze twee foto's kun je goed de kleurtjes van de glitters zien. Het zijn niet echt felle kleuren, maar meer een beetje pastel. Erg mooi! 


Het kwastje is niet heel dik, maar ook niet dun. Ik vind dat hij wel een fijn formaat heeft. Het is namelijk niet fijn als een kwastje te dik of te dun is. De substantie van deze nagellak is wel heel erg dik. Totaal niet fijn om mee te werken! Het is echt een hele dikke substantie, bijna stroperig. 


Van te voren kon je al zien dat deze nagellak niet heel dekkend zou zijn, maar toch wilde ik hem wel gewoon op mijn nagels laten zien. Hier draag ik één laagje en ik vind de subtiele glitters wel een heel mooi resultaat geven! Een beetje 'sprookjesachtig' :). 


Met twee laagjes dekt hij al beter, maar ook nog niet helemaal. Meestal vind ik een nagellak mooier met twee laagjes, maar ik weet niet of ik dat bij deze ook vind. De parelmoer kleur is erg mooi, maar wel erg overheersend, als je begrijpt wat ik bedoel. De parelmoerkleur zou ik eerder vervangen door een witte kleur. Nee, ik weet niet zo goed wat ik van twee laagjes vind. Op zich is het wel mooi en de glitters komen ook mooi uit, maar de parelmoer kleur maakt het een beetje 'viezig'. 


Ik wilde hem ook nog even uitproberen op een witte nagellak als basis. Hier heb ik twee laagjes van bejeweled aangebracht. Ik vind het wel een mooi effect geven! Het lijkt mij ook wel een mooie nail art voor als je gaat trouwen: wit met subtiele holografische glitters!


Het is wel jammer dat deze nagellak vrij lang de tijd nodig heeft om goed te drogen. Ik ben dan zo'n kluns die allemaal dingen gaat doen terwijl de nagellak nog aan het drogen is en dan komen er allemaal lelijke deukjes in. Hij bleef er bij mij ongeveer 3 dagen op zitten. Niet zo heel lang, maar dat vind ik niet erg. Na een paar dagen wil ik toch altijd wel een andere kleur op :). Ik vind het wel een super gave lak over een witte nagellak! Het geeft een heel leuk effect. Bejeweled is voor maar €1,99 te koop bij de Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze nagellak? 

14 opmerkingen:

 1. Oh wauw, over een witte lak vind ik hem echt prachtig! Maar zo los vind ik hem toch minder, lijkt erg op een topcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste combi met dat wit is inderdaad super! Ik ga je volgen :-)! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh met wit is hij toch wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als top coat vind ik hem erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over een wit lakje is hij echt prachtig, maar alleen dekt hij echt wel veel te weinig, spijtig wel :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem een beetje tegenvallen. Ik vind hem niet lelijk, maar ben er ook niet weg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op dat witte lakje is hij super mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt prachtig voor over een witte nagellak! Zonder witte lak eronder vind ik het niet zo mooi. En inderdaad echt prachtig voor als je gaat trouwen!

  BeantwoordenVerwijderen