zaterdag 15 maart 2014

Review: Essence get BIG! Lashes Triple Black Mascara


Mijn mascara was op en toen moest ik dus aan een nieuwe mascara beginnen. Ik gebruik eigenlijk altijd twee mascara's: eerst de ene mascara als basis en dan de andere als tweede laagje. Alleen dit duurt altijd heel erg lang, ongeveer 10 minuten. Ja, ik ben echt heel lang bezig met mascara aanbrengen! Daarom zou ik graag een mascara willen die hier niet zo lang over doet. Ik had al een keer een mascara van Essence get BIG! lashes gebruikt en die beviel mij heel erg goed. Daarom was ik ook heel blij toen ik deze mascara nog in mijn stash zag liggen, helemaal ongeopend! Dit is namelijk de Essence get BIG! Lashes triple black mascara. Ik hoop dat hij net zo goed is als de andere mascara die ik had gebruikt van deze lijn. 
Benieuwd wat ik van deze mascara vind? Kijk dan snel verder! 

De verpakking ziet er heel kleurrijk en girly uit. De verpakking is paars met roze en ik vind het er best leuk uitzien! Het ziet er alleen een beetje goedkoop uit door de kleuren, maar voor een mascara vind ik een verpakking met een kleurtje niet zo erg. Hij valt in ieder geval wel op! 


Het borsteltje is best wel groot. Grote borsteltjes vind ik vaak vervelend werken met mijn kleine wimpertjes. Dan komt er heel veel mascara rondom je ogen. Dit borsteltje is precies goed: niet te groot en niet klein. Het borsteltje is aan het begin en einde iets breder dan in het midden. Eerst vond ik dit een beetje onlogisch, want meestal is het toch juist andersom? Met dit borsteltje kun je goed bij de binnenste en buitenste wimpers komen. Hier heb ik altijd problemen mee, want mijn wimpers zijn zo klein dat je ze soms niet eens kunt zien. Hiermee is dit probleem opgelost! Ook zitten de haartjes dicht op elkaar en weet je zeker dat er op elke wimper mascara zit. 


Het aanbrengen van de mascara gaat heel makkelijk. De haartjes zijn soepel en de substantie is ook niet waterig of te dik. Precies goed dus! De mascara droogt ook aardig snel, dus dan heb je niet dat na één keer knipperen de mascara overal en nergens zit. Wat ik erg wonderbaarlijk vond was dat ik heel weinig knoeide met het aanbrengen. Bij mij zit er altijd allemaal mascara op mijn ooglid en onder mijn ogen en dan heb ik altijd veel wattenstaafjes nodig om het weg te halen. Bij deze mascara knoeide ik gewoon bijna niet!


Ik vind het altijd mooi om een paar laagjes mascara aan te brengen. Van mijzelf heb ik hele dunne, blonde en korte wimpers en daardoor lijkt het net alsof ik geen wimpers heb. Met een paar laagjes mascara ziet het er veel beter uit! Hier heb ik nog een dun tweede laagje op van de triple black mascara. Ik vind het resultaat heel erg mooi! Er zijn ook bijna geen klontjes te zien, alleen een beetje aan het uiteinde van de wimpers.


Dit wordt denk ik mijn nieuwe favoriete mascara. Ik heb maar twee laagjes nodig, knoei veel minder en ik ben veel minder lang bezig! Ik gebruik altijd een wimperkruller voordat ik mascara aanbreng. Anders zijn mijn wimpers heel recht en lijken ze nog korter. Met deze mascara hoef ik ook geen wimperkruller meer te gebruiken. Nog een voordeel! Een nadeel is wel dat de mascara niet zo veel dikte geeft en voor sommigen is het misschien niet handig dat één laagje nog niet genoeg is.
Essence get big! lashes triple black mascara is voor €2,39 te koop bij de Kruidvat. Helemaal niet duur voor een goede mascara!

Wat vinden jullie van het resultaat van deze mascara?


7 opmerkingen:

  1. Grappig, ik gebruik ook altijd 2 mascara's. Dacht dat ik daar de enige in was! ;-) ik gebruik Catrice better than false lashes en daaroverheen Essence i love extreme. Maar dit ziet er ook goed uit! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik deed dat ook heel vaak 2 mascara's. Vind het er prachtig uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik deze ook wel regelmatig. Vind hem niet super geweldig maar met een beetje geduld krijg je wel een heel mooi resultaat :)

    BeantwoordenVerwijderen