vrijdag 14 maart 2014

GRATIS Le Jour, La Nuit en Le Weekend De Chanel sample


Ik vind het altijd leuk om jullie op de hoogte te houden van samples die je online kunt bestellen of kunt ophalen bij de Douglas. Niet omdat ik iets gratis wil hebben, maar omdat het altijd leuk is om nieuwe (make-up)producten of parfum te proberen. Het zou zonde zijn als je een heel duur product koopt dat uiteindelijk helemaal niet jouw smaak of kleur is. Als de sample je dan goed bevalt kun je altijd nog het fullsize product kopen. Bij de Douglas kun je nu een sample ophalen van gezichtsverzorgingsproducten van Chanel: een dagcrème, nachtcrème en een weekendcrème. Chanel is een vrij duur merk, maar nu kun je toch iets van Chanel proberen!
Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Wat zegt Chanel zelf over dit gezichtsverzorgingsset?

''CHANEL creëert Le Jour, La Nuit en Le Weekend. 3 complementaire verzorgingsproducten die de fundamentele functies van de huid herstellen en de natuurlijke ritmes hersynchroniseren. Uw huid straalt en u staat volop in het leven.
- Le Jour de CHANEL 's morgens aanbrengen op het gezicht en de hals, vóór de gebruikelijke =--  verzorging. 
- La Nuit de CHANEL 's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, vóór de gebruikelijke verzorging. 
- Le Weekend de CHANEL 's morgens en 's avonds aanbrengen, één à twee dagen per week, ter vervanging van uw gebruikelijke dagelijkse verzorging. Vermijd de oogcontour. Dermatologisch en oftalmologisch getest. Niet comedogeen.''

Hier kun je de waardebon uitprinten:
https://data.douglas.nl/hybr/newsletter/waardebon_7maart.html?eCircle_cc=&eCircle_mid=700366332&eCircle_rid=7162102827

Je kunt een sample ophalen t/m 16 maart. Als je een sample wilt proberen moet je er dus snel bij zijn!

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk om zo'n items te testen :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, jammer dat het een waardebon voor Douglas is, is namelijk niet bij de deur voor een Belgje, zoals ik... ;) Wel een leuke tip hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen