zaterdag 1 februari 2014

Nail art: Colorful Dots


Ik had weer eens zin om mijn nagels te voorzien van een hele kleurrijke nail art! En volgens mij is dat wel gelukt, haha. Voor deze nail art heb ik gebruik gemaakt van veel verschillende kleuren: lichtroze, neon roze, blauw, paars en groen/geel. Ik heb gekozen voor een witte ondergrond. De kleuren springen er dan echt uit, en dat is natuurlijk wat we willen! Misschien is de nail art niet echt passend bij deze tijd van het jaar, maar daar trek ik mij niks van aan :). Kleur kan altijd!  
Benieuwd hoe ik deze nail art heb gemaakt? Kijk dan snel verder!


Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Witte lak
* Lichtroze lak
* Blauwe lak
* Groene/gele lak
* Paarse lak
* Neon roze lak
* Top coat
* Dottingtool 


Hoe maak je het? 
1. Breng als eerst een base coat aan. Lak je nagels daarna met een witte nagellak. 


2. Doe nu een beetje van de lichtroze lak op een stukje aluminiumfolie. Dip de dottingtool hierin en maak stippels op je nagels. Zorg ervoor dat de stippels ongeveer even groot zijn. Daarna doe je hetzelfde met de blauwe lak. Er mogen best veel stippen gemaakt worden! 


3.  Maak nu met de dottingtool groene/gele stipjes. De stipjes mogen best een beetje over de andere stippen heenkomen. Daarna doe je weer hetzelfde met de paarse lak.


4. Om het geheel nog wat meer kleur te geven maak je ook nog stipjes met de neon roze lak. Dan wordt het pas echt een kleurrijke nail art! Als laatste breng je een top coat aan.


Deze nail art is dus helemaal niet moeilijk om te maken. Zo zie je maar weer: iets wat mooi is hoeft niet altijd moeilijk te zijn! 

Wat vinden jullie van de nail art? 


10 opmerkingen: