maandag 24 februari 2014

Action Ibiza Bracelets ♡


Ergens op internet zag ik dat de Action super leuke Ibiza armbandjes verkoopt sinds kort (volgens mij zag ik het op een blog, maar het kan ook zijn dat ik ze op de site van Action vond). Ik heb echt een haat-liefde relatie met armbanden. Ik vind armbandjes altijd heel leuk om te combineren met een horloge. Het maakt je outfit altijd net wat leuker. Toch zijn armbandjes niet altijd even handig, want als je aan het schrijven bent zitten ze vaak in de weg en als ze te groot zijn blijven ze nooit op hun plek zitten. Ik koop niet zo vaak armbandjes, maar deze schattige Ibiza armbandjes van de Action moest ik wel meenemen. Ze zien er heel leuk uit en ze geven mij echt een vakantiegevoel! 
Benieuwd naar de Ibiza armbanden? Lees dan snel verder! 

In elk setje zitten drie Ibiza armbandjes en ik heb drie setjes gekocht. Er waren er nog meer, maar ik wilde niet te veel kopen, want ik heb al heel veel armbandjes thuis. Bij mijn Action hadden ze 4 verschillende soorten setjes, maar op internet zie ik dat je veel meer soorten hebt (geen idee hoeveel, maar in ieder geval niet weinig!). Zo zag ik ook armbandjes met een veertje, een inifinity teken of een kruisje. Heel leuk allemaal en voor ieder wat wils!



Dit setje bevat een kralen armbandje, een schakel armbandje en eentje met koraal/oranje kralen en de tekst 'love'. Dit setje vond ik vooral heel leuk door de warme kleuren: koraal/oranje en bruin. Ik draag heel weinig warme kleuren en ik had ook geen sieraden met deze kleuren. 


Dit setje vond ik ook heel erg leuk door de bijzondere combinatie. Ik zou zelf niet zo snel donkerbruin en babyblauw samen combineren, maar eigenlijk ziet het er best gaaf uit! Ook het witte armbandje met gouden kraaltjes en kruisjes vond ik wel leuk. 


Dit setje bevat een schakel armband, een armband met babyblauwe kralen en de tekst 'love' en eentje met doorzichtige grijze kralen. Super leuke combinatie! Ik hou echt van babyblauw en deze armbanden passen heel goed bij een rosé gouden horloge en een mint kleurige horloge die ik heb. 


Deze armbandjes vind ik vooral mooi om te combineren met elkaar, of met een horloge. Ik heb niet echt één setje die ik het leukste vind, maar een combinatie van armbandjes. Ik draag vaak armbandjes uit verschillende setjes bij elkaar. Dan ziet het er het mooist uit, vind ik! Het zijn de perfecte armbandjes die je met heel veel dingen kunt combineren. Ook zijn dit echt de ideale armbandjes voor op vakantie. Ze geven mij echt een zomergevoel! Als ze lelijk worden of kapot gaan is het niet erg, want ze zijn toch heel goedkoop. Het zou zonde zijn als je je mooiste armband aan doet op vakantie en hij misschien kwijt raakt of kapot gaat. Het enige nadeel aan deze armbandjes is dat ze best groot zijn. Ik heb hele dunne polsen, dus dan 'bewegen' de armbandjes heel erg. Het is niet dat ze echt te groot zijn, maar ze hadden iets kleiner gemogen.
De Ibiza armbandjes zijn de koop voor €0,79 per setje. Super budgetproof dus!

Wat vinden jullie van deze armbandjes? 


22 opmerkingen:

  1. Leuke armbandjes bij ons waren ze allemaal op

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze zijn zeker heel leuk! Bij ons gisteren weer volop bij gevuld. Action heeft op ditmoment nog een leuke armband te koop, de brazilian armband! Met een magneet sluiting. Een brede armband voor maar €2,99. Evgn googlen en dan vind je een foto. I love de action. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke armbandjes! En voor die prijs kan je ze eigenlijk niet laten liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind ze echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke armbandjes! Jammer dat er hier nergens een Action in de buurt zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke armbandjes! :) Wel jammer dat ze vrij groot zijn, ben bang dat ze dat bij mij dan ook wel zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ontzettend leuk!! :)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die armbandjes zijn echt heel erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk! Helaas lagen ze hier niet (meer) :(

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooh, ja, deze zijn echt leuk! Helaas zaten er geen kleuren bij die ik vaak draag, anders had ik ze laatst zeker meegenomen :D .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die armbandjes zien er super leuk uit! De volgende keer dat ik in de action ben, ga ik er zeker eens naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk zijn ze he? Die nieuwe brede armbanden zijn ook heeeel mooi!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb ze ook gekocht, ze zijn erg leuk! Die brede armbanden heb ik niet gevonden :(

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuk! Ik ben een paar dagen geleden bij de action geweest, maar heb ze niet zien liggen. Als ik er weer ben, neem ik zeker een paar setjes mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dit is echt een hele goede tip, super leuke armbandjes :)
    Liefs, Felicia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De kruisjes heb ik overgeslagen, ben niet religieus dus dan loop ik ook niet met kruisjes die dat vertegenwoordigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben vandaag nog bij de action geweest en heb ze er niet zien liggen.
    Jammer want ze zijn echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ze zullen hier vast op zijn, maar ik hop zeker even langs in mijn pauze morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wat leuk!!
    Ik moet heel snel naar de Action toe haha.
    Je hebt een hele leuke blog, ik volg je nu via bloglovin.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen