donderdag 30 januari 2014

Photoshop Bloopers


Photoshop is het bekendste programma om foto's mee te bewerken. Het wordt vaak gebruikt om correcties te doen, zoals de huid egaler maken, de kleur wat helderder te maken, iets weghalen of verplaatsen en voor nog veel meer andere dingen. Uit photoshop ontstaan vaak prachtige foto's. Je kunt ervan uitgaan dat alle modellenfoto's zijn gefotoshopt. Alleen gaat het niet altijd goed. Vaak worden er kleine dingen vergeten of zelf hele lichaamsdelen. Ik gebruik zelf nooit photoshop, want ik weet niet zo goed hoe het werkt. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar dat was niet echt een succes ;). Mij lijkt het leuk om jullie een aantal foto's te laten zien die zijn gefotoshopt, maar waarbij het niet helemaal goed is gegaan. 
Benieuwd naar photoshop bloopers? Kijk dan snel verder!

Eerst zag ik de fout in deze foto niet, maar toen ik goed keek zag ik dat er toch echt wel wat mis was. Je ziet alleen een hand en geen arm. Dat ziet er wel vreemd uit! Verder vind ik het wel een hele mooie foto! 


Op deze foto zie je Obama met zijn vrouw Michelle, maar er is iets mis gegaan met het photoshoppen. Je ziet dat ze hand in hand lopen, maar daaronder zie je nog een hand van Michelle. Oeps!


Uhm ja, dit ziet er natuurlijk niet zo charmant uit. Als je de ene borst vergroot moet de andere natuurlijk ook groter gemaakt worden. Tenminste, dat zou je denken! Bij deze foto is het niet helemaal goed gegaan. 


Tja, daar lig je dan zonder je ene been. Er is gewoon een heel been weggehaald! Heel apart, haha. Nu ik dit zit te schrijven is haar rechter arm ook nergens te bekennen.


Ja, daar is hij weer! Er is weer een borst vergeten groter te maken. Als je dit wilt doen, doe het dan ook goed! Het liefst gewoon niet, want het ziet er niet heel natuurlijk uit. 


Hier lag toch echt duidelijk een hand op de schouder van deze vrouw. Helaas is de arme man weggehaald. Alleen zijn hand is er nog!


Deze foto ziet er ook een beetje raar uit. Er is iets niet helemaal goed gegaan met haar rechterarm. Het lijkt net alsof ze geen arm heeft.


Op deze foto zie je dat de vrouw een handvat vast heeft. Het enige wat nog ontbreekt is de tas zelf! Was de tas dan zo lelijk dat hij weg moest? ;)


Deze foto ziet er ook niet helemaal natuurlijk uit. Er is duidelijk iets mis met de linkerschouder van het model.


Zoals je ziet mislukken er ook heel veel foto's met photoshop! Het is handig als je je foto nog even controleert als je met photoshop bezig bent geweest.

Welke photoshop blooper vinden jullie het ergste? 

11 opmerkingen:

 1. Haha leuke post, ik vind zulke dingen echt leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ja de bovenstaande photoshopsels zijn wel heel hard gefaald :p
  Sowieso is alles wel nep in al die magazine's tegenwoordig. Beetje jammer ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal valt het me niet op, maar als je het eenmaal ziet is het zo erg! Leuke blogpost. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha! Ik vind ze eigenlijk allemaal wel erg! Ze hebben allemaal gefaald

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha die met dat colaflesje. Raap me op. :')

  Ik heb weleens een grote poster gezien met een enorme photoshop blooper erop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel erg, zo'n grote poster met een photoshop blooper, haha!

   Verwijderen