woensdag 4 december 2013

Ebay, On Its Way! #5


Woehoeee, ik heb weer geshopt op mijn favoriete webwinkel: ebay! Ze hebben zo ongelofelijk veel leuke sieraden en hebbedingetjes dat ik het weer niet kon laten.. Deze keer heb ik alleen maar statement kettingen gekocht. Op dit moment zijn statement kettingen helemaal hip en altijd als ik op straat iemand zie met zo'n mooie ketting of op blogs dan is het enige wat ik denk: I WANT THAT! Dus toen ben ik op zoek gegaan naar leuke kettingen, wat helemaal niet moeilijk was. Samen met mijn moeder heb ik een aantal kettingen besteld zodat we ze allebei kunnen dragen!
Benieuwd naar mijn aankopen? Kijk dan snel verder!

Als eerste een chunky chain necklace! Ik wilde al heel lang zo'n ketting, want het ziet er heel stoer en fashionable uit. Ik heb gekozen voor de gouden, maar ze hebben ook nog zilver.

Prijs: 1,89 dollar


Deze ketting is één van mijn mooiste aankopen. De grote zilveren en neon stenen zien er zo gaaf uit! Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

Prijs: 9,99 dollar


Ik ben heel erg fan van de lange kettingen, maar toch vind ik wat kortere kettinkjes ook wat hebben en daarom kocht een heel mooi wishbone kettinkje!

Prijs: 0,99 dollar


Deze ketting vond ik eerst helemaal niet mooi, maar op verschillende blogs zag ik foto's van deze ketting en toen zag hij er veel mooier uit. Ik hoop dat hij ook zo mooi bij mij is! Wisten jullie trouwens dat deze ketting te koop is bij modemusthaves voor véél meer geld?!

Prijs: 9,97 dollar


Deze ketting is ook echt gorgeous. Wauw, de glitterstenen zien er zo mooi uit! Jammer dat ik hem nog niet binnen heb, haha.

Prijs: 3,99 dollarIk kon het niet laten om nog een chunky chain ketting te kopen! Deze is wel iets anders, want door de schakels is er leer gevlochten.

Prijs: 2,68 dollar

Mint vind ik zo'n leuke kleur, ik weet niet waarom, maar het is gewoon zo. Deze mint kleurige ketting vond ik dan ook erg mooi!

Prijs: 4,04 dollar


Dit is wel een beetje een aparte ketting, maar toch heeft hij wel wat! Ik denk dat hij heel leuk staat bij een wit blouseje.

Prijs: 5,07 dollar


Dit is geen statement ketting, maar een lange ketting met blaadjes. Mijn moeder vond deze erg mooi en bij een simpel shirtje met een skinny jeans staat hij heel mooi denk ik.

Prijs: 1,61 dollar


Als laatste deze ketting met een heleboel veertjes! Dit is ook één van mijn mooiste aankopen.

Prijs: 4,49 dollar


Wat vinden jullie van statement kettingen?

10 opmerkingen: