vrijdag 29 november 2013

Swatch: Essence Colour & Go - #112 Time for romance


Een paar dagen geleden kon je in mijn shoplog van de Kruidvat al zien dat ik een aantal leuke nagellakjes heb gekocht. Meestal behandel ik nagellakjes in een review, maar omdat ik al heel veel essence nagellakjes heb gereviewd ga ik deze nu gewoon alleen swatchen. Vandaag ga ik voor jullie het eerste lakje swatchen: #112 Time for romance! Het is een heel mooi bordeauxrood kleurtje met verschillende formaten glitters, die niet alleen rode glitters bevat, maar ook mini glittertjes in allemaal verschillende kleuren. Echt hét perfecte lakje voor dit seizoen, want bordeauxrood is helemaal in! Het is ook het perfecte lakje voor de feestdagen, want de kleur en de glitters zien er erg feestelijk uit.
Benieuwd naar dit lakje? Kijk dan snel verder!

Isn't she pretty? Tja, Je houdt van glitters of niet! Zelfs in de dop zitten glittertjes verwerkt. 


Met één laagje dekt het lakje al aardig goed. Niet helemaal perfect, maar zeker niet slecht!


Na het tweede laagje dekt hij pas echt goed! Het ziet er echt prachtig uit, wauw. Dit wordt zeker een favoriet van mij! Eerst heeft het een beetje een zand structuur, maar later gaat hij juist glanzen.


Ik kan echt stoppen met het kijken naar mijn nagels, want ze schitteren en glanzen zo mooi! Dit is zeker een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst. Soms vraag je mij echt af waarom ik deze nagellak nooit eerder heb gezien, maar ja.
Time for romance is voor €1,69 te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. Zelf heb ik hem gekocht met 50% korting, dus betaalde ik maar €0,85!

Wat vinden jullie van deze nagellak?


7 opmerkingen: