vrijdag 15 november 2013

Inspiratie: Fall Decoration


Het is nu toch wel echt herfst geworden. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder en het regent: het is herfst! Als ik aan de herfst denk, denk ik al snel aan rot weer, maar er zijn ook heel veel leuke dingen aan de herfst. Denk bijvoorbeeld aan de gezelligheid, de geuren van het bos en de mooie gekleurde blaadjes. De leuke herfstkleding en dikke sjaals kunnen we natuurlijk ook niet vergeten! Je kunt je kamer ook gezellig maken met als thema herfst. Dat is helemaal niet moeilijk, want veel dingen kun je al in de natuur vinden, zoals blaadjes, nootjes en takjes. 
Benieuwd naar inspiratie voor herfstdecoratie? Lees dan snel verder!

Laten we maar maar met deze 'cinnamon stick candles' beginnen! Het ziet er echt heel leuk uit en het lijkt mij heerlijk als je kamer naar kaneel ruikt, mmmm. Ik ben echt dol op kaneel en kaarsen, dus dit is een goeie combi! (wie weet waar je kaneel stokjes kunt scoren?)


Kaarsen! Die horen natuurlijk ook bij de herfst. Vinden jullie ook niet dat de geur van een net uitgeblazen kaars lekker ruikt?!


Dit is zo een leuk idee! Een oude glazen pot gebruiken van bijvoorbeeld pindakaas, jam of chocopasta en deze beplakken met blaadjes. Met een kaarsje erin ziet het er heel knus uit!


Lichtjes en kussens maken je kamer gelijk al een stuk sfeervoller!


Ook een leuk idee: een glazen pot gebruiken en hier allemaal beukennootjes in doen en daartussen een kaarsje zetten.


Het is ook leuk om een paar kaarsen met blaadjes er omheen op tafel te zetten!


Zo zie je maar dat je van veel simpele dingen je kamer 'fall proof'' kunt maken! In het bos kun je blaadjes en beukennootjes scoren en thuis heb je vast nog wel een paar glazen potten staan. Alleen nog een paar kaarsjes kopen en you're done!

Gaan jullie je kamer nog pimpen met herfstdecoratie? 


4 opmerkingen: