zaterdag 31 augustus 2013

Tag: Nail polish & Me

 

Al heel lang heb ik geen tag meer gedaan, dus ik vond het weer eens tijd worden! De laatste tag die ik had gedaan was de 'wat heb ik al gedaan in mijn leven' tag. Vandaag een totaal andere tag die helemaal mijn ding is, namelijk over nagellak: Nail polish & Me! Ik vind het altijd heerlijk om in winkels te kijken naar allemaal verschillende kleuren en soorten nagellak. Zelf koop ik niet zo veel nagellak, omdat ik er al best veel heb en met de nagellakjes die ik al heb kan ik ook leuke nail art creaties maken!
Benieuwd naar de tag?1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik heb in totaal 124 lakjes (inclusief topcoat, basecoat, etc.) en 41 stripers! Misschien wel een beetje veel, maar van nagellak kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Nou ja, soms dan misschien, haha. Waarschijnlijk heb ik er nog wel meer, want veel nagellakjes slingeren nog ergens rond in het huis.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Dat is toch wel Essence! Goedkoop en goede kwaliteit, wat wil je nog meer?! Ik vind het vooral leuk van Essence dat ze zoveel verschillende kleuren en topcoats hebben. Voor elk wat wils!


3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Zeker weten de roze/rode tinten. Roze en rood zijn toch dé twee nagellak kleuren (om het zo maar even te noemen). Bovendien zijn er heel veel verschillende kleuren roze: lichtroze, donkerroze, knalroze, zachtroze, neon roze en ga zo nog maar even door. Ik hou van roze, yeah!

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik heb nog geen 'sand effect' nagellakjes, glow in the dark nagellak (wil ik wel héél graag!) en colour changing nailpolish. Een donkerbruine kleur heb ik ook nog niet, maar die zou ik nog wel graag willen om nail arts mee te maken. Ook heb ik nog geen holografische nagellakken. Iemand misschien een aanrader hiervoor? Ohja, ik heb ook nog geen echte neon kleuren bedenk ik mij nu... Maar die zou ik ook nog wel graag willen!


5. Welke nagellak draag je het meest?
Pastelkleurtjes! En dan vooral een babyblauwe kleur van Essence. Pastelkleurtjes passen (bijna) overal bij en ze zijn gewoon leuk. Verder vind ik knal kleuren ook leuk om te dragen!


6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Een donkerblauwe lak die echt heel stroperig is en super langzaam droogt.. Ook heb ik nog 2 kinder nagellakjes van toen ik klein was.

7. Gebruik je een basecoat?
Ja, altijd! Behalve als ik verschillende nagellakjes moet swatchen. Als de foto's zijn gemaakt moet je de nagellak er toch weer afhalen.

8. Gebruik je een topcoat?
Nee, niet altijd. Alleen als ik een nail art heb gemaakt. Als ik bijvoorbeeld een nagellakje test moet ik ook weten hoe lang hij blijft zitten en met topcoat kan dat niet.


9. Stempelen of uit de losse hand?
Zeker weten uit de losse hand! Stempelen is echt een ramp bij mij... Bovendien vind ik dat je met de losse hand veel leukere creaties kunt maken.

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Oeh, dat is een moeilijke... Creamy lakjes vind ik heel erg mooi, maar met een glitter topcoat erbij is het ook leuk! Ik kan niet kiezen, haha.


11. Voel je je kaal zonder nagellak?
Ja, eigenlijk wel. Zonder nagellak vind ik mijn nagels zo slap en saai. I love nail polish!

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Deze week heb ik er 3 gekocht (komen nog in een shoplog!), maar meestal koop ik geen nagellakjes. Puur omdat ik er al zoveel heb. Heel soms in de uitverkoop of als ik echt een paar hele mooie zie koop ik er een paar. Het is ook zonde als je een nagellak maar 1 of 2 keer gebruikt.

Wat vinden jullie van deze tag? Je mag hem overnemen!


3 opmerkingen:

 1. erg leuke tag deze heb ik nog nergens anders gezien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleur zeg!

  Ik volg je nu via bloglovin, het zou leuk zijn als je mij ook volgt
  neem een kijkje op mijn site
  http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen