woensdag 31 juli 2013

Spam je blog! #2


Op dit moment ben ik in bijna Turkije, yeeh! Vandaag een heel ander artikel dan normaal, namelijk een 'spam je blog' artikel! Normaal mag het niet, maar vandaag wel! Je mag namelijk je blog spammen! Voor degenen die niet weten wat dit inhoud zal ik in het kort even vertellen wat het is: Normaal mag je niet een link naar je blog in een bericht zetten. Dat heet dus 'spammen'. Bij een 'spam je blog' schrijf je een klein stukje over je blog en zet je de link naar je blog erbij. Zo kunnen lezers andere blogs ontdekken (en ik dus ook)! Erg leuk.

Dus ik zeg: Spammen maar! Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

Bloglovin'
Youtube' 
Twitter' 

Ik zou het leuk vinden als jullie mij ook gaan volgen! :)

25 opmerkingen:

  1. Leuk! Veel plezier op vakantie!

    Mijn blog is: http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/
    Mijn blog gaat vooral over beauty en lifestyle. Ik bedoel met lifestyle vooral mijn eigen levensstijl, zoals mijn hobby's, mijn dagelijkse bezigheden, maar ook mijn gedachten en gevoelens post ik soms. Het kan er dus soms best persoonlijk aan toe gaan, maar ik ben zo druk bezig met mijn interesse in beauty dat het daar eigenlijk vooral het meest over gaat: verzorgingsproducten en make-up.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op http://www.lovingbeauty.nl blog ik over voornamelijk beauty, maar ook nog meer dan dat! Op het moment is het een beetje hectisch omdat mijn opa in het ziekenhuis ligt maar ik ben van plan snel de draad weer op te pakken!
    Xoxo Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dit soort artikels, haha.

    Ik heb een persoonlijk blog met fashion en beauty. www.ishootlovee.com Neem gerust een kijkje en vergeet ishootlovee niet te volgen via Bloglovin´

    Susan xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love this :)

    Ik heb een persoonlijk fashion, lifestyle (en een beetje beauty, food, health) blog genaamd fashioncoaster.blogspot.com Op mijn blog kan je dus verschillende artikels vinden met een persoonlijke touch van mij. Je mag gerust een beetje rondkijken op mijn blog en lieve reacties achterlaten, volgen via bloglovin' betekent veel voor mij, dus volg je me daar misschien eventjes op? Hopelijk zie ik je op mijn blog!
    Liefs, Celien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hey leuke blog :) en heb scheit aan anderen. Draag wat je leuk vindt. Ik weet het dit klinkt makkelijker dan dat het is, maar als je je er over heen zet zul je zien dat het makkelijker wordt . You can do it!!

      Liefs,
      AC

      Verwijderen
  5. Leuk dat je mee doet met mijn win actie! Ja tuurlijk kan je dan nog steeds mee doen!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hey wat leuk! fijne vakantie

    Ik heb een persoonlijke blog waar alles wat ik leuk vind op komt te staan! Ene keer beauty andere keer fashion etc. Laat een reactie achter bij mij artikelen en zeg daarin meteen wat je tot nu toe van mijn blog vindt? Ik ben heel erg benieuwd! Mijn blog heet acjustme.wordpress.com en binnenkort (na mijn eigen vakantie) wordt het mijn eigen domein :):) veel plezier op mijn blogg.

    liefs,

    AC

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yay, spammen! Mijn blog vind je op http://kissandmakeupsbeautyblog.com/. Ik ben een Belgische beauty blogger in Zwitserland en ik schrijf over alles dat met make-up en beauty te maken. En natuurlijk ook af en toe over mijn nieuwe leven in Zwitserland, zoals vandaag :-) Zeker eens komen kijken dus. X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ah, Super leuk!
    Mijn blog gaat over nagellak en make up, ik ben nog maar net begonnen dus er staat nog niet zoveel online, maar ik hoop dat je even een kijkje neemt!

    http://nailsandalittlemakeup.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn blog http://liveyourbeautylife.blogspot.nl/ is een soort cocktail met artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Maar vooral een grote dosis met wat ik zelf leuk vind. X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een budgetbeautyblog met wekelijks drie tot vier artikels: http://www.sheelaworld.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Beauty, fahion, lifestyle, diy's, recepten, reviews, winacties en meer!
    Www.leilainwonderland.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Er bestaan geen echte 'regels' voor het aanbrengen van make-up. Maar soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. Ben je op zoek naar make-up tips, trends of ben je nog niet zo bekend met make-up?
    Dan is deze site iets voor jou. Hier kun je allerlei handige tips & trends en informatie vinden over make-up. Deze site helpt je bij de keuze van kleuren, hoe je je lippen, ogen, wangen, mond en niet te vergeten je huid kunt opmaken. Heb je nog andere vragen? Wil je persoonlijker make-up advies? Laat het ons weten! https://www.facebook.com/MakeupWebshop
    Online Make-up kopen Emeral Beautylife Cosmetics
    www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superleuk! Zo kom je altijd weer neiuwe, leuke blogs tegen!
Mijn blog is:
http://reverieblogger.blogspot.com
Kom zeker een keertje kijken; om de dag een nieuw artikel/DIY/filmpje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk! Ik ben Yasmine en ik blog op yasminestyle.blogspot.com over fashion, mode, beauty en lifestyle. Ik heb mijn eigen stijl en wil die graag met jullie delen. Op dit moment ben ik wel nog bezig met de lay-out dus dat veranderd nog. Neem een kijkje en laat in de comments achte wat je ervan vindt! Vergeet me niet te volgen op bloglovin'. :)

    Liefs, Yasmine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mijn blog gaat over Fashion, Vintage. Ik ben net vandaag begonnen, maar er komen zeker meer onderwerpen op, waaronder recepten, songtekst, etc.
    http://stylemar1984.blogspot.nl/

    Groetjes,

    Margarethe

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heey!! Mijn blog heet www.missnagellak.nl. Op missnagellak.nl kan je alles lezen over beauty, fashion en lifestyle. Verder is het een hele gezellige plaats voor vrouwen en meisjes van alle leeftijden!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. http://dailyybreakfast.blogspot.nl

    Daily Breakfast is mijn lifestyle blog waar ik vertel over mijn leven en de dingen die ik leuk vind. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen !

    Veel leesplezier

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo,
    Ik zou het leuk vinden als jullie op mijn blog kijken! Om dag een artikel over mode, make-up & lifestyle. Maar wel met mijn eigen twist! Liefs, Daphne

    http://www.fashionismyfantasy.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi iedereen! Ik ben Esmée en ik ben 13 jaar. Mijn blog heet: esmeej.blogspot.nl

    Ik blog over beauty, fashion en lifestyle. Hopelijk vind je het leuk! Opbouwende kritiek kan ik natuurlijk altijd gebruiken! :)

    xxx,

    Esmée

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk! op mijn blog vindt je toffe DIY’s, recepten en verder alles wat mij interesseert. ik ben pas begonnen met bloggen, maar er staan nog leuke artikelen in de planning! Ik blog niet elke dag, omdat ik goede artikelen wil plaatsen en niet half-half. Ik blog met alle plezier en liefde, en dáarom zou je zeker een kijkje moeten nemen:D
    http://www.mylifestyle-shii.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Waar vindt je honderden make-up producten zoals oogschaduw, lipstick, en mascara? Ontdek het assortiment van meer dan 1200 producten bij Emeral Beautylife Cosmetics zodat ook jij van professionele make-up mag profiteren!

    Beautygroet,

    Emeral Beautylife Cosmetics
    www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Waar vindt je honderden make-up producten zoals oogschaduw, lipstick, en mascara? Ontdek het assortiment van meer dan 1200 producten bij Emeral Beautylife Cosmetics zodat ook jij van professionele make-up mag profiteren!

    Beautygroet,

    Emeral Beautylife Cosmetics
    www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hi, wij hebben een leuke website/blog over Fashion & Beauty met een eerlijke kijk op producten door middel van reviews, leuke en handige tips & tricks, DIY’s en binnenkort krijgen wij de eerste give away! Meer weten? Ga naar http://www.behindstyle.com en volg ons. Spam ook gelijk even je eigen website/blog in onze ‘spam your blog’ post!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen