donderdag 18 juli 2013

Inspiratie: Zomer Fashion


Zomer, ik hou van de zomer! Ook het weer in Nederland begint eindelijk op de zomer te lijken, word dit dan toch nog een warme zomer? Dat betekent dus ook dat de zomerkleren weer van zolder gehaald kunnen worden! En je hebt weer een excuus om te gaan shoppen, want ja, je moet er natuurlijk wel 'summer proof' bijlopen volgens de laatste trends. Vandaag ga ik jullie wat foto's van leuke zomerkleren laten zien. Wat je deze zomer vooral ziet zijn de maxi-jurken, kanten shortjes en felle kleuren. I like!
Kijk je met me mee?


Alle foto's komen van www.weheartit.com!


Heel basic, maar wel erg leuk! Dit soort rokjes vind ik zo mooi. Ik wil er ook eentje hebben!


Aztec printjes zie je deze zomer ook weer. Dit bodycon rokje met aztec ziet er erg leuk uit!


Crop tops en shorts zul je deze zomer vast nog wel meer zien.


Dit vind ik een erg leuke outfit. Heel girly met zacht roze kleurtjes en een bloemenrokje!


Kanten shorts, Ik vind ze leuk!Yeah, i love shorts! Shorts met felle kleuren zien er vooral mooi uit onder mooi gebruinde benen.


Weer een skaterrokje! Deze kleur vind ik erg mooi, niet roze, maar ook weer geen oranje.


Deze outfit vind ik zo gaaf! Echt prachtig gewoon. Een knal roze maxi-dress die een soort van 'open gesneden' is. Erg mooi!


Deze 2 maxi dresses zijn ook pretty. Mintgroen en lichtroze, ik hou ervan! Zelf zou ik nooit een maxi-dress durven dragen. Bovendien ben ik ook erg klein en dan staat het niet zo leuk.


Dit is ook een hele leuke outfit! Een fel shortje met zakjes die eronder uit komen. De leuke top erop en de bijpassende armbandjes maken de outfit helemaal af.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie opgedaan hebben!2 opmerkingen: