woensdag 12 juni 2013

De ideale opvulling voor een lege vakantiedag!

Gastartikel


Wil jij tijdens de aankomende zomervakantie een leuk uitstapje maken maar vind je een pretpark niet zo heel veel aan? Breng dan eens een bezoek aan een van de dierentuinen die Nederland rijk is. Woon je in het midden van het land? Ga dan naar dierenpark Amersfoort en bewonder de dierenwereld.
In deze dierentuin zijn enkele bijzondere dieren verzameld. Sinds kort zijn er ook Aldabra reuzenschildpadden te zien. In de zomer zijn veel van de dieren buiten en daarom dus des te leuker om tijdens de vakantie een bezoek te brengen.

Woon je niet in de buurt van Amersfoort maar wil je wel graag naar een heel leuke dierentuin? Breng dan een bezoekje aan Blijdorp en bewonder het bijzondere oceanium, de vlindertuin en alle verblijven van verschillende dieren. In Blijdorp ben je op de juiste plek om van bovenaf naar verschillende dieren te kijken maar je bekijkt ook dieren van onderaf.

Als je in het noorden van Nederland woont dan is de dierentuin in Emmen een perfecte plek om een zomerse dag door te brengen. Je vermaakt je hier prima met pinguïns, giraffen, olifanten en allerlei soorten apen. Wandel door de vlindertuin en beleef de nieuwe experience met spannende 3D-effecten. Wandel door een wereld vol vlinders in een bloementuin met een Bengaalse tijger en schrik niet als je ineens meegenomen wordt in een onderwaterwereld. Na deze spannende belevenis heb je ongetwijfeld trek in wat lekkers en dat scheelt want je krijgt korting op een snackmenu! 

Begint er bij jou van alles te kriebelen als de zon begint de schijnen? Doe dan mee aan de lenteactie bij Ouwehands Dierenpark en bewonder pasgeboren dieren of kijk je ogen uit bij de dieren die al lang in het dierenpark rondlopen.

Een bezoek aan de dierentuin is niet alleen een leuk uitje voor jou en je vriendinnen. Ook als jij een kleiner zusje of broertje hebt of als je regelmatig oppast op buurkinderen is het leuk om met hun in de zomervakantie naar de dierentuin te gaan. Zo’n uitje verveelt ten slotte nooit en er is ook voor kleine kinderen van alles te doen!

Dit artikel is geschreven door: www.uitmetkorting.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten