vrijdag 8 februari 2013

Knock-Offs van Beauty & Fashion Items

We weten allemaal denk ik wel dat er heel veel fashion en beauty items worden nagemaakt van hele dure merken. Als je op de markt in Turkije loopt zie je alleen maar spullen van Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Adidas en nog veel meer merken die nagemaakt zijn. Sommige vinden het erg en anderen vinden het alleen maar fijn. Eerlijk gezegd vind ik het wel fijn! Want waarom veel geld betalen voor iets wat je veel goedkoper kan krijgen op de zwarte markt? Natuurlijk heb ik wel een paar dingen waarvan ik liever gewoon de 'echte' koop, zoals Uggs, want de neppers zien er echt verschrikkelijk uit... De kwaliteit van de knock-offs zijn natuurlijk wel slechter, maar wat had je anders verwacht!?
Het leek mij wel leuk om een paar originele items en  knock-offs te laten zien.
Benieuwd naar meer?

Zara Shopper
Tja, wie kent de welbekende 'Zara Shopper' nou niet!? Het is een een tas in de vorm van een shopper dus met weinig vakjes en ritsjes. De tas is lekker groot en als je wilt kun je er een soort 'binnentas' in doen zodat alles niet rommelig in je tas ligt. Ik heb er zelf ook 1, maar dan van Ebay en ben er zeer tevreden over! Het is gewoon een mooie stevige tas, maar ik zou er niet teveel zware spullen in doen. Over de prijs valt eigenlijk weinig te zeggen: De 'echte' is vele malen duurder dan die van Ebay!

Link Zara Shopper
Link Knock-OffBeautyBlender
Als je verschillende beautyblogs volgt heb je hoogstwaarschijnlijk ook weleens de term 'Beautyblender' gelezen of gehoord. Het is eigenlijk een spons in de vorm van een ei. Deze moet je nat maken en dan word hij groter. Hiermee kun je dan je foundation aanbrengen voor een mooi egaal resultaat. Ik heb de beautyblender van Ebay gekocht en heb deze ongeveer een week geleden binnengekregen dus ik heb er nog niet zoveel ervaring mee, maar ik vind hem er in ieder geval goed uitzien! Ik kan ze natuurlijk niet met elkaar vergelijken, want de echte beautyblender heb ik nog nooit geprobeerd. Wat ik wel kan zeggen is dat ook de beautyblender veel duurder is dan de knock-off.

Link Beautyblender
Link Knock-off


Ice Watch
Nu zijn de 'Ice Watches' helemaal hip! Het zijn siliconen horloges met een 'sporty' uitstraling. Zelf vind ik de Ice watches ook super mooi, maar jammer genoeg heb ik er (nog) geen in mijn bezit. Waarschijnlijk komt daar wel verandering in want ik ga er binnenkort een paar kopen op www.banggood.com. Hier verkopen ze neppe ice watches, maar ze lijken er sprekend op! Ik heb een paar foto's gezien op het internet en echt: ik zie geen verschil. Op het plaatje staat niet het logo van ice watch, maar dat hebben ze heel goed weten weg te fotoshoppen. Dus waarom niet?!

Link Ice watch
Link Knock-Off


Isabel Marant sneaker wedges
Ik vind het een geniale uitvinding! Meestal zijn sneakers al snel een beetje sportachtig, maar hak in een sneaker is super vrouwelijk! Je kan het gewoon elke dag aan en past bij heel veel kleding. Mij lijken ze ook heel lekker lopen. Het enige nadeel aan deze sneakers is, is dat ze verschrikkelijk duur zijn... Maar natuurlijk is er altijd nog: Ebay! Hier kosten de knock-offs maar 57,99 dollar. Veel en veel goedkoper dus, maar of ze ook lekker als de echte weet ik natuurlijk niet.

Link Isabel Marant sneaker wedges
Link Knock-Off
Michael Kors horloge
Ja ja, weer een horloge! Op dit moment zijn de 'Michael Kors' horloges erg gewild. En ik geef ze gelijk: ze zijn prachtig, maar oh zo duur! Zelf heb wel een Michael Kors horloge, maar dan van Banggood.com. Hij is wel nep, maar lijkt er echt precies op! Er staat gewoon 'Michael Kors' op het horloge, maar op de foto is dat weggehaald. Op het plaatje van Banggood ziet de horloge er wel heel anders uit dan in het echt. Hij is veel meer rosé goud en lijkt meer op de 'echte'. Ik heb een keer een DIY online gezet over je horloge kleiner maken en daar komt deze horloge in voor. Dus als je geïnteresseerd bent in foto's dan moet je even hier klikken!

Link Michael Kors horloge
Link Knock-Off


Jeffrey Campbell Lita's
Als je de fashionblogs in de gaten houdt heb je vast en zeker weleens de Jeffry Campbell Lita's voorbij zien komen. Zelf zou ik ze nooit gaan dragen. Voor mij zijn ze gewoon iets te overdreven, maar als ik dan fashionplaatjes voorbij zien komen vind ik ze toch wel heel leuk staan! De echte lita's zijn waarschijnlijk wel van betere kwaliteit, maar op Ebay kan je wel 6 lita's kopen voor dat geld! Ze hebben ze in heel veel patronen: zwart, wit, kant, spikes, amerikaanse vlag, etc.

Link Jeffrey Campbell Lita's
Link Knock-OffWeet jij nog een paar leuke 'Knock-Offs'?7 opmerkingen:

 1. Erg handig artikel was al een tijdje opzoek naar goedkope lita's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof artikel! Ik ga even neuzen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Isabel Marant sneakers heb ik bij de Schoenenreus gescoord voor €13,49 :) Zijn exact hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo, dat is goedkoop zeg! Dat ze dat voor dat geld kunnen maken...

   Verwijderen
 4. It is recommended to skip ads on TV, Cable / brave
  frontier cheats Satellite, DVD player, use a virtual soccer game.
  The brave frontier cheats world of business.
  As soon as the levels increased just as excited as the players
  are going to be plugged into a living dead. Facebook for AndroidFacebook android application gives a
  convenient way to spend a lot of detailing and are a little bit of a number of smartphones market.  Feel free to visit my web-site brave frontier cheats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Literal Bears I am Jealous Of is called to be the most effective interesting site of them all.
  It's suspected that you are running Windows 2000,
  XP, Vista, or 7. To the big iPad present, there's big fun in your face.


  Feel free to visit my website can you download whatsapp for pc

  BeantwoordenVerwijderen