zaterdag 3 januari 2015

Persbericht: essence trend edition “hidden stories”


Prachtig wonderland! Een schitterend koninkrijk vol betoverende wezens en wonderen  staat klaar om ontdekt te worden. In januari 2015 zijn we met essence trend edition “hidden stories” onderweg naar een sprookjesachtig winterwonderland. Het glinsterende, koele kleurenpalet voor deze trend edition creëert magische beautymomenten in zilver, lavendel, roze, mint, lichtblauw en mauve. Highlights zijn onder meer de schitterende feeënstof voor de nagels, lippen en lichaam, de multidimensionele glinsterende soufflé oogschaduwen en de frosted nagellakken in ijzige pasteltinten. Volg het essence sprookje!

essence hidden stories – soufflé eyeshadow  
AfbeeldingAfbeeldingWinterwonderliefde! De hooggepigmenteerde crème oogschaduw creëert een multidimensionele, metallic folie finish op je oogleden! De crèmige textuur heeft een verkoelend effect, is langhoudend en imponeert met de prachtige, matte pasteltinten lavendel, mint en mauve. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint en 03 mauve-llous fairy.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


essence hidden stories – mascara topper 
Het regent glitter! Geef ogen magische accenten met deze mascaratopper. De combinatie van de metallic basistextuur en de glitterdeeltjes geeft wimpers of wenkbrauwen een vleugje sprankeling. Verkrijgbaar in 01 wonderland’s next super fairy.

Consumentenadviesprijs: € 2,39


essence hidden stories – highlighter 
Als magie! De ultralichte crème highlighter smelt praktisch op de huid en verandert in een zachte poeder tijdens het aanbrengen. De twee subtiele tinten – betoverend lavendel en magisch pastelroze – creëren een natuurlijke, fris ogende teint. Verkrijgbaar in 01 rose in wonderland en 02 enter wonderland.

Consumentenadviesprijs € 2,99


essence hidden stories – lipgloss  
Lovely lips. Creëer binnen no-time glanzende lippen dankzij de multidimensionele glitterdeeltjes in de lipgloss. De lipgloss in parelmoerroze en violet-mauve nuances heeft een ultrazachte textuur en geeft een hoogglanzend resultaat. Verkrijgbaar in 01 where did I park my unicorn en 02 mauve-llous fairy.

Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence hidden stories – nail polish 
Deze nagellakken geven fabelachtige effecten! Van frosted en iced tot een geweldige schittering. Elke nagellak geeft een verrassend winterse finish. Je hebt keuze uit vijf hoogdekkende pasteltinten waaronder trendy frosted mint en metallic ijsblauw. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy en 04 where did I park my unicorn?

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence hidden stories – pixie dust  
Twinkel, twinkel! Een meisjesdroom die uitkomt: geef nagels, lippen en lichaam spectaculaire highlights met glimmende, glinsterende feeënstof. Breng pixie dust aan als een topper of meng het met een beautyproduct  en je unieke sprankelende look is klaar! Verkrijgbaar in 01 carrie’s fairy dust en 02 trixie’s pixie dust.

Consumentenadviesprijs: € 2,39


essence hidden stories – pastel hair spray 
Sprookjeshaar! De spray in pasteltinten roze en mauve creëert kleurrijke highlights. Breng het aan op de gewenste haarpluk of het gedeelte dat je van een vleugje kleur wil voorzien. De spray is eenvoudig uitwasbaar. Een unieke must-have voor alle beauties die verlangen naar een magische haarstijl als een elfje. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland en 02 mauve-llous fairy.

Consumentenadviesprijs: € 3,39essence “hidden stories” is verkrijgbaar in januari 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


1 opmerking:

  1. Het is echt winter wonderland. Vooral die highlighters vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen