woensdag 30 april 2014

Review: Essence Sparkling Sugar Effect Nail Polish - #09 Hey Mister Sandman


Laatst konden jullie al zien dat ik twee winacties had gewonnen van Fientje en van Joyce. In het pakketje van Fientje zaten een paar hele leuke producten van Essence die ik allemaal ga reviewen. Er zijn al een paar reviews online gekomen en vandaag is dit mooie roze nagellakje met zilveren glitters aan de beurt: 09 Hey Mister Sandman. Ik heb al twee lakjes van 'essence effect nail polish' en over die lakjes was ik heel enthousiast, dus ik hoop dat dit ook een mooie nagellak is. Het zou eigenlijk raar zijn als dit niet zo is, want ik bedoel maar: roze en glitters is altijd een goede combinatie! Nu is het alleen nog de vraag of hij goed dekt, snel droogt en lang blijft zitten. 
Benieuwd naar dit roze nagellakje van Essence? Lees dan snel verder! 

De verpakking van de nagellak ziet er lekker vrolijk uit! Dit komt natuurlijk deels door de roze kleur, maar ook door de witte tekst, in verschillende lettertypes. De dop is spiegelend en hierop is een sticker geplakt met 'sparkling sugar' in een blauwe kleur. Deze sticker had van mij niet gehoeven, want dit ziet er niet heel netjes uit. Het kwastje is ook niet heel bijzonder. Het heeft gewoon een recht kwastje, maar hij is wel aan de dunne kant. 


Hier kun je goed zien hoe de kleur eruit ziet. Het is echt fel roze kleurtje met allemaal zilveren en roze glitters. Love it! Als je de nagellak gewoon bekijkt in het flesje kun je niet zo goed zien dat de hele nagellak eigenlijk uit glitters bestaat, je kunt het bijna een 'sand effect' lakje noemen. 


Ik was blij verrast toen ik het lakje op mijn nagels had aangebracht, want ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat hij zo goed zou dekken. Na één laagje dekt hij al bijna volledig! Ik vind het ook heel leuk dat het een zand effect geeft, want als je aan je nagels voelt is het een beetje bobbelig. 


Met twee laagjes dekt hij wel helemaal volledig. Ik vind het echt een super gaaf kleurtje! Lekker roze en girly met glitters! Hij glinstert ook helemaal in het licht. 


De nagellak bleef ook heel lang zitten. Zeker wel 4 dagen! Dit lakje is zeker een van mijn favoriete lakjes. Het is echt een heel leuk, fel kleurtje voor in de zomer en ik denk dat hij ook heel leuk is voor op je teennagels. Mijn buurmeisjes zullen dit lakje vast ook heel erg mooi vinden.. haha :).
Hey Mister Sandman van essence is te koop voor maar €1,89 bij de Kruidvat. Tip: deze week is het bij de kruidvat 1+1 gratis op alle nagelproducten en zo kun je dit lakje voor een prikkie scoren!

Wat vinden jullie van deze nagellak? 


9 opmerkingen: