maandag 7 oktober 2013

Mijn mascara routine ♡


Mascara is een product dat zo ongeveer iedere vrouw dagelijks gebruikt. Misschien een enkeling niet, maar in ieder geval heel veel. Ik denk dat het ook wel het meest gebruikte beautyproduct is. Elke dag gebruik ik mascara en ik kan echt niet zonder! Heel soms doe ik ook wat foundation en poeder op, maar dat is alleen als ik een onzuivere huid heb met puistjes. Zonder mascara voel ik me gewoon kaal, ja gewoon echt kaal! Haha. Het laat je ogen veel meer uitkomen en je ziet er minder 'moe' uit. Omdat ik dus alleen mascara op doe ben ik daar wat meer geconcentreerd op en heb ik dus een echte 'mascara routine'.
Benieuwd hoe ik mijn mascara aanbreng? Lees dan snel verder!Ik gebruik 2 mascara's: MAX double lash effect mascara en Miss Sporty Lash millionaire chic mascara in 003 Carbon Chic. De mascara van Miss Sporty is al bijna op, maar toch gebruik ik hem nog. Ook gebruik ik een wimperkruller van de Hema zodat mijn wimpers meer volume krijgen en krullen. Zonder wimperkruller ben ik nergens!  


Dit is hoe mijn wimpers er uitzien zonder mascara of wimperkruller. Ze zijn bijna niet te zien.


Hier heb ik mijn wimpers gekruld met de wimperkruller. Veel beter toch?! De wimperkruller die ik gebruik is gewoon een simpele van de Hema.


Hier heb ik één laagje aangebracht van de MAX mascara. Terwijl ik de mascara aanbreng maak ik altijd zigzag bewegingen zodat er overal mascara zit en de wimpers niet aan elkaar plakken. 


Daarna breng ik nog een laagje aan van de MAX mascara. Dit doe ik weer op dezelfde manier als bij het eerste laagje.


Als laatste breng ik een laagje aan van de mascara van Miss Sporty. Je ziet niet zo heel veel verschil, maar dat komt omdat de Miss Sporty mascara dus bijna op is. Soms doe ik nog een dun laagje op van de MAX mascara. 


Wat een verschil hè? Ik geef de voorkeur aan het eindresultaat, ofcourse.   


Meestal ben ik zo'n 7 minuten bezig en zit mijn hele ooglid altijd onder de mascara. Dat haal ik altijd weg met een wattenstaafje en make-upremover. Voor de foto's heb ik het wel weggehaald zodat het er netter uit ziet. :)

Wat vinden jullie van mijn mascara routine en hoelang zijn jullie bezig met mascara aanbrengen? 


5 opmerkingen:

 1. Mooi resultaat! ik doe er zelf hooguit 2minuten over maar ik doe slechts 1laagje op :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, ik blijf liever bij mijn pupa vamp mascara, iets duurder maar veel beter haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit. Mascara kan zoveel voor je gezicht doen. Het kan je ogen echt laten spreken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit zeg!
  Jij hebt ook een leuke blog! volg je op bloglovin :)!

  xx 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen