zaterdag 4 mei 2013

GRATIS GlamGlow Super/Youth Mud Sachet sample


Bij Douglas kun je nu een sample ophalen van GlamGlow Super Mud Sachet of van GlamGlow Youth Mud Sachet. Ik kende dit merk eigenlijk nog niet, ik heb er zelfs nog nooit van gehoord! Dit zijn (modder) maskers voor 'anti-aging' die direct effect hebben op je huid. Bij veel grote televisie/film programma's werd dit al een aantal jaar gebruikt en het werd heel populair onder de sterren. In 2010 zijn de maskers op de markt gebracht in Amerika.
Benieuwd naar deze maskers?


Dit zegt GlamGlow zelf over de maskers:
''De ingrediënten komen oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk. De Franse modder, groene thee en mineralen zorgen ervoor dat uw huid straalt. Gebruik het een paar keer per week of gewoon wanneer u een “Glam-tastic” huid nodig hebt. GlamGlow is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het masker stimuleert de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’. Het houdt de huid merkbaar glad en zacht. Daarnaast zuivert het de huid en verfijnt het de poriën. Onzuiverheden worden weggenomen zonder dat er natuurlijke oliën worden verwijdert. Laat uw huid stralen met GlamGlow en bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Het masker bestrijdt de meest voorkomende huidproblemen. Grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters , vlekken, een onzuivere huid, irritaties van het scheren en ingegroeide haren. De innovatieve formule bevrijdt de huid van overtollige olie, talg en vuil, terwijl actieve ingrediënten puistjes en acne bestrijden.''

Hier kun je de waardebon uitprinten:
http://datanl.douglas-shop.com/hybr/newsletter/waardebon_26april.html

Je kunt de sample ophalen t/m 10 mei.

Is GlamGlow bij jullie al bekend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten